În stoc
Livrăm 19. 12.
Temporar indisponibil
Livrare de la 16,99 lei
Plăcinta Lincă este esențială pentru majoritatea gospodăriilor în timpul sezonului de Crăciun. Rețeta perfectă a acestei combinații create de un cofetar renumit vă garantează că veți obține rezultate perfecte cu ușurință, chiar și în timpul coacerii fără gluten.
Popis
GRIZLY Sweets Amestec pentru prăjituri fragede fără gluten 400 g
Cu amestecul pentru prăjituri fragede fără gluten, gătirea pentru sărbători este ușoară, rapidă și plină de bucurie. Baza pentru prăjituri fragede este un amestec de înaltă calitate fabricat din ingrediente naturale fără gluten, cum ar fi făina de orez, de cartofi, de porumb, de hrișcă și tapioca. Totul este deja pregătit pentru adăugarea untului și a gălbenușurilor și pentru a coace. Prăjiturile fragede au gustul celor făcute acasă, datorită rețetei fără coloranți, arome sau alți aditivi artificiali. Pentru a vă ușura munca, am adăugat la amestec un tăietor în formă de inimă.
Avantajele amestecurilor fără gluten GRIZLY Sweets:
- fără gluten
- rețetă de casă creată de un renumit cofetar
- ingrediente de calitate superioară
- fără coloranți, arome sau alți aditivi artificiali care nu sunt folosiți acasă la gătit
- proaspăt preparat în Cehia
Rețetă
Pentru a prepara aluatul, veți avea nevoie de următoarele ingrediente lichide:
Turnați amestecul într-un castron, adăugați untul moale și cele două gălbenușuri. Amestecați bine până obțineți un aluat uniform. Puneți-l la frigider, preferabil peste noapte. Apoi, întindeți aluatul pe masa tapetată cu făină și formați diferite forme. Coacere: 160 °C (ventilație) timp de 15 minute. Prăjiturile trebuie să fie aurii. Lăsați-le să se răcească complet și apoi scoateți-le din tavă. Cantitatea de aluat este suficientă pentru o porție obișnuită de prăjituri fragede, care va ajunge pentru aproximativ 2-2,5 tăvi, în funcție de dimensiunea formei și grosimea aluatului.
SFAT GRIZLY
După ce ați format prăjiturile, puneți tava înapoi la frigider pentru aproximativ 20 de minute. Astfel, prăjiturile vor păstra mai bine forma. La prăjiturile fără gluten este întotdeauna mai bine să le coaceți puțin mai mult, pentru a fi mai puțin fragile. Lăsați prăjiturile coapte la frigider pentru o noapte întreagă și abia apoi le umpleți și decorați.
Veganii pot avea și ei Sărbători frumoase! Doar înlocuiți gălbenușul cu aceeași cantitate de budincă de soia vanilie și folosiți un grăsime vegetală în loc de unt.
Darina de Oliveira Costa
Darina de Oliveira Costa este o cofetar de renume care nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea produselor sale și care este întotdeauna dispusă să adauge idei inovatoare în rețetele tradiționale. Este creatoarea și fața liniei GRIZLY Sweets.
Prăjituri fragede fără gluten – gătit ușor pentru sărbători cu amestecurile GRIZLY Sweets 🎄.
Ingrediente
Informații nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1526 kJ / 365 kcal |
Grăsimi: | 0,8 g |
din care acizi grași saturate: | 0,2 g |
Carbohidrați: | 84 g |
din care zaharuri: | 23,9 g |
Fibre: | 0,6 g |
Proteine: | 3,8 g |
Sare: | 0,01 g |