Amestec pentru prăjituri Ischel fără gluten
Formă de tăiat cadou

GRIZLY

Amestec pentru prăjituri Ischel fără gluten 340 g

21,99 lei

17,59 lei cu codul ZILELEGRIZLY

64,68 lei / kg

În stoc 3 bucăți

Livrăm 27. 1.

Temporar indisponibil

Livrare de la 16,99 lei

Turtițele Ischler preparate cu amestecul nostru fără gluten pentru copt vor dispărea imediat de pe masă. Încearcă să le coci și tu anul acesta de Crăciun. Rețeta pentru amestec a fost creată pentru noi de o cofetare renumită, astfel încât coacerea să fie cât mai simplă. Pentru a-ți ușura și mai mult munca, am adăugat la amestec o frumoasă formă de decupare în formă de floare.

Popis

GRIZLY Sweets Amestec pentru prăjituri Ischel fără gluten 340 g

Mirosul prăjiturilor de Crăciun este nelipsit! Nu ezitați și începeți să coaceți anul acesta  și cu amestecul nostru fără gluten pentru prăjiturile delicioase Ischel, va fi o adevărată plăcere. Baza pentru prăjiturile Ischel este un amestec de calitate din ingrediente naturale fără gluten, precum făină de migdale, orez, cartofi, porumb, hrișcă și făină de tapioca. Totul este deja pregătit, trebuie doar să adăugați untul și să puneți amestecul la cuptor. Datorită rețetei fără coloranți, arome și alte substanțe artificiale, prăjiturile au gustul celor de casă. Am adăugat și un tăietor de forme frumos în formă de floare pentru prăjiturile Ischel.

Avantajele amestecurilor fără gluten GRIZLY Sweets:

  • fără gluten 
  • rețetă de casă creată de o cofetar de renume 
  • ingrediente de calitate 
  • fără coloranți, arome și orice alte aditivi pe care nu îi folosiți de obicei acasă când coaceți 
  • fabricat proaspăt în Republica Cehă
Rețetă cu anacarde
Anacardele cresc

Rețetă 

Pentru a pregăti aluatul, aveți nevoie de, pe lângă amestecul propriu-zis, 140 g unt. Întroduceți amestecul într-un bol și adăugați untul moale. Amestecați bine și formați un aluat compact. Poate dura puțin mai mult timp pentru a-l face, deoarece va părea puțin nisipos, dar este în regulă. Continuați până când se leagă complet. Lăsați-l la frigider pentru cel puțin o noapte. După aceea, întindeți-l pe o folie presărată cu făină fără gluten și tăiați formele. Coaceți la 140 °C într-un cuptor cu ventilator pentru aproximativ 15–20 minute. Lăsați prăjiturile să se răcească complet înainte de a le aduna de pe tavă.Cantitatea de aluat corespunde unei doze standard de prăjituri, adică aproximativ 2 până la 2,5 tăvi. Depinde de dimensiunea formelor de tăiat, grosimea aluatului și dimensiunea tăvii.

SFAT GRIZLY

Prăjiturile Ischel nu trebuie să fie întinse prea subțiri. Puteți să le legați cu cremă și să le acoperiți cu glazură de ciocolată. Pentru cremă, aveți nevoie de unt, zahăr pudră după gust, gem de zmeură și rom. Amestecați bine cu un mixer manual și umpleți prăjiturile răcite cu crema obținută. Lăsați să se întărească și apoi înmuiați partea de sus a prăjiturilor în glazura de ciocolată.

Sfat pentru vegani – în loc de unt, adăugați în aceeași cantitate grăsime vegetală și aveți prăjiturile Ischel vegane!

Rețetă cu anacarde
Anacardele cresc

Darina de Oliveira Costa 

Darina de Oliveira Costa este o cofetar care pune accent pe onestitate și calitate în produsele sale și adaugă inovații proprii în rețetele tradiționale. Ea este creatoarea multor GRIZLY Sweets și totodată este imaginea acestora.

Prăjituri fără gluten pentru un Crăciun ușor 🎄 cu amestecurile GRIZLY Sweets.

Ingrediente

Nutrițională pentru 100 g
Valoare energetică: 1628 kJ / 389 kcal
Grăsimi: 7,6 g
din care acizi grași saturați: 1,1 g
Carbohidrați: 72,7 g
din care zaharuri: 21 g
Fibre: 3,5 g
Proteine: 7 g
Sare: 0,01 g
Ingrediente: amestec fără gluten (orez, cartofi, tapioca, porumb și hrișcă), zahăr pudră, făină de migdale, pudră de cacao, scorțișoară, pudră de vanilie, agent de îngroșare (gumă xantan)

Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă.

Țara de producție: Republica Cehă

Depozitare: Depozitați într-un loc întunecat, răcoros și uscat.

Ambalaj: Ambalaj reciclabil, care aparține containerului galben.