GRIZLY
Sweets - Amestec pentru chec cu nuci și ciocolată, fără gluten 585 g
Temporar indisponibil
Amestecul pentru gătit fără gluten de pâine cu nuci și ciocolată neagră belgiană are, de asemenea, conținut redus de zahăr datorită adăugării de eritriol. Rețeta a fost creată de un cofetar renumit și rezultatul coacerii va fi perfect.
Produse similare
Popis
GRIZLY Sweets - Amestec pentru chec cu nuci și ciocolată, fără gluten 585 g
- Categorie administrativă: Produse de panificație din cereale – mix pentru prepararea mâncării gata preparată
- Ingrediente: Nuci valoroase, mix de auto-ridicare fără gluten (amestec de orez, cartofi, tapioca, porumb și hrișcă), agent de afânare (fosfat de calciu, sodă pentru copt), gumă de xanthan, zahăr, eritritol, ciocolată belgiană amăruie (masă de cacao, zahăr, unt de cacao, lecitină de soia, arome naturale de vanilie), praf de copt, nucșoară, scorțișoară. Conținutul de substanță uscată de cacao în ciocolata amăruie este de minimum 54,5 %.
- Țara de producție: Republica Cehă
- Condiții de depozitare: Depozitați într-un loc întunecat, răcoros și uscat.
- Ambalaj: Ambalaj reciclabil, care trebuie aruncat în recipientul galben.
Caracteristici și beneficii: Baza mixului pentru chec cu nuci fără gluten este formată din nuci măcinate și un amestec de înaltă calitate fără gluten, realizat din ingrediente naturale precum făina de orez, cartofi, porumb, hrișcă, tapioca și sodă pentru copt. Mixul nu doar că este fără gluten, dar conține și eritritol, reducând astfel cantitatea de zahăr. Este gata de amestecat cu ingrediente lichide (ouă, lapte și ulei) și apoi copt, oferind un gust de casă.
- Fără gluten
- Cu un conținut redus de zahăr
- Cu ciocolată belgiană
- Ingrediente de înaltă calitate
- Fără coloranți, arome sau alte adaosuri artificiale
- Produs proaspăt în Republica Cehă
Rețetă:
Timp de pregătire: 10 minute, coacere: 60 de minute.
Ingrediente lichide necesare:
- 3 ouă
- 75 ml ulei
- 170 ml lapte
Bateți ouăle într-un bol până devin spumoase. Adăugați laptele și uleiul, amestecând ușor cu mixul. Turnați compoziția într-o formă unsă și făinată, apoi coaceți în cuptorul preîncălzit la 160 °C (căldură superioară și inferioară) timp de 60 de minute. Dacă utilizați funcția de aer cald, setați la 140 °C și prelungiți timpul de coacere cu aproximativ 15 minute.
Sfat GRIZLY: Glazura de ciocolată și nucile pot fi folosite pentru decor. Glazura se obține topind ciocolata și amestecând cu smântână de 31% la temperatura camerei, ajustând consistența după preferințe.
Darina de Oliveira Costa, cofetarul din spatele dulciurilor GRIZLY, este dedicată calității și inovării în rețetele tradiționale, fiind figura emblematică a brandului.
Ingrediente
Valori nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1 829 kJ / 435 kcal |
Grăsimi: | 20,9 g |
din care acizi grași saturați: | 3,2 g |
Carbohidrați: | 62,6 g |
din care zaharuri: | 23,3 g |
Fibre: | 2,8 g |
Proteine: | 13,5 g |
Sare: | 0,2 g |