GRIZLY
Sweets Amestec pentru cornulețe cu vanilie fără gluten 440 g
Temporar indisponibil
Cu amestecul pentru copt cornulețe cu vanilie fără gluten, realizat după rețeta unei cofetare renumite, veți putea prepara rapid cele mai delicioase prăjituri de Crăciun.
Popis
GRIZLY Sweets Amestec pentru cornuri vanilate fără gluten 440 g
Cu amestecul fără gluten pentru cornuri vanilate, coacerea de Crăciun este simplă, rapidă și plină de bucurie. Baza pentru cornuri este un amestec de înaltă calitate, realizat din ingrediente naturale fără gluten precum orez, cartofi, porumb, hrișcă și făină de tapioca. Totul este deja pregătit pentru adăugarea untului și gălbenușurilor și pentru coacere. Cornurile vanilate au gust de casă, datorită rețetei fără coloranți, arome și alte aditivi nesănătoși.
Avantajele amestecurilor fără gluten GRIZLY Sweets:
- fără gluten
- rețetă de casă creată de un coafe renomée
- ingrediente de calitate
- fără coloranți, arome și alte aditivi, pe care nu-i folosești în mod normal acasă la coacere
- fabricat proaspăt în Cehia
Rețetă
Pentru prepararea aluatului, aveți nevoie de următoarele ingrediente lichide:
Adăugați amestecul într-un bol, adăugați untul moale și cele 2 gălbenușuri. Amestecați bine și formați un aluat compact. Lăsați-l să stea la frigider cel puțin o noapte. Apoi formați cornuri sau întindeți-l pe o folie presărată cu făină fără gluten și tăiați cornurile. Coaceți-le în cuptor cu ventilație la 160°C timp de aproximativ 15 minute. Cornurile vor deveni aurii. Lăsați-le să se răcească complet înainte de a le scoate de pe tavă. Cantitatea de aluat este suficientă pentru aproximativ o porție tradițională de prăjituri, care va acoperi aproximativ 2 - 2,5 tăvi. Aceasta depinde de dimensiunea formelor de tăiat, grosimea aluatului și dimensiunea tăvii.
Sfatul GRIZLY
Se recomandă să învăluiți cornurile cât sunt încă calde într-un amestec de zahăr vanilat. Pentru varianta fără gluten, este mai bine să le presărați cu zahăr în timp ce sunt încă pe tavă, și să le lăsați să se răcească înainte de a le scoate.
Veganii pot prepara și ei prăjituri de Crăciun cu produsele noastre! Înlocuiți gălbenușurile cu o cantitate echivalentă de desert vanilat din soia și adăugați grăsime vegetală în loc de unt.
Darina de Oliveira Costa
Darina de Oliveira Costa este o coafe care nu renunță la calitatea produselor sale și care îi place să adauge propriile inovații rețetelor tradiționale. Este creatoarea și fața GRIZLY Sweets.
Prăjituri fără gluten - Coacere ușoară de Crăciun 🎄 Cu amestecurile GRIZLY Sweets.
Ingrediente
Valori nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1 357 kJ / 324 kcal |
Grăsimi: | 11,3 g |
din care acizi grași saturați: | 0,8 g |
Carbohidrați: | 70,2 g |
din care zaharuri: | 18,1 g |
Fibre: | 1,7 g |
Proteine: | 7,5 g |
Sare: | 0,2 g |
Ingrediente: Amestec fără gluten (orez, cartofi, tapioca, porumb și hrișcă), nuci, zahăr pudră, pudră de vanilie, agent de îngroșare (gumă xantan).
Țara de origine: Republica Cehă
Depozitare: A se păstra într-un loc întunecat, răcoros și uscat.
Ambalaj: Ambalaj reciclabil, care se aruncă în containerul galben.