GRIZLY Fasole mungo, alfalfa, ridiche BIO mix de semințe pentru germinare 250 g
O combinație hrănitoare a trei semințe pentru germinare care funcționează frumos împreună. Mazărele mungo, lucerna și ridichi formează un trio perfect plin de vitamine, minerale, enzime și proteine.
Fan courier | 18 Lei |
---|---|
GLS | 21 Lei |
Cargus | 16 Lei |
Sameday | 16 Lei |
Ramburs | 6 Lei |
pentru clienții fideli
GRIZLY Mungo, alfalfa, răsad de ridiche BIO mix de seminţe pentru germinare 250 g
- Categorie administrativă: Seminte pentru germinare
- Ingrediente: Mungo*, alfalfa - lucernă*, răsad de ridiche*
- *CZ-BIO-003 produs din agricultura ecologică
- Țara de origine: Italia
- Depozitare: Se depozitează într-un loc întunecat, rece și uscat
- Ambalat: În ambalaj PP reutilizabil sau în ambalaj PP vidat (în timpul transportului, desigilarea poate surveni, fără a afecta calitatea produsului)
Proprietăți și beneficii: Combinația de germeni de fasole mungo, lucernă și ridiche este o combinație minunată de arome, potrivită pentru germinare simultană. Cu acest mix, veți obține un echilibru ideal între proteine, enzime, antioxidanți, vitamine și minerale - poate că nu veți mai dori să germinați altceva după.
Fasolea mungo oferă un echilibru perfect de proteine, vitaminele A, B, C și E, fier, calciu, magneziu și potasiu. Alfalfa este o sursă bogată de proteine și vitamine din grupul B, vitaminele A, C, E și în același timp conține cantități remarcabile de fosfor, calciu, potasiu, magneziu, fier, seleniu și zinc. Germenii de ridiche completează această bombă de nutrienți cu o doză serioasă de vitamina C pentru o rezistență naturală și puternică și cu un gust ușor picant.
Produsele bio trec întotdeauna printr-un sistem de control și certificare care asigură calitatea lor și le permite să poarte această etichetă. Calitatea lor bio este apreciată în special de cei interesați de agricultura ecologică și de sistemele de management durabile.
Prin germinare, activăm enzimele din semințe, făcând germenele ușor de digerat. În plus, cantitatea de aminoacizi esențiali și conținutul de vitamine și minerale crește semnificativ în timpul procesului de germinare.
Utilizare: Semintele germate de fasole mungo, lucernă și ridiche pot fi adăugate în salate, paste, supe la temperatura camerei, pe pâine unsă sau la prepararea smoothie-urilor de legume.
Preparare: Se lasă semințele la înmuiat în apă (de preferat filtrată, fără clor) timp de 8-12 ore. Lăsați semințele să germineze într-un recipient pentru germinare timp de 4-6 zile. În timpul germinării, clătiți semințele de 2-3 ori pe zi. Semințele germate complet, gata de consum, au o lungime de 2,5-5 cm. Temperatura ideală pentru întregul proces este de 20 °C.
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Acordăm o mare atenție pentru a ne asigura că informațiile despre produse sunt corecte și actualizate. Însă, normele și reglementările privind producția de alimente sunt actualizate în mod constant și pot apărea modificări în ceea ce privește compoziția, conținutul de nutrienți, conținutul de alergeni sau informațiile dietetice furnizate. Vă recomandăm să citiți eticheta înainte de a utiliza produsul.