Temporar indisponibil
Răsplătiți-vă corpul și papilele gustative cu un amestec de nuci și fructe uscate cu gust de ursuleț. Amestecul este o combinare nutritivă de merișoare, migdale nedecojite, stafide, caju, cireșe și alune.
Popis
GRIZLY Mix Fitness 1000 g
Amestecul nostru de nuci și fructe uscate este fabricat în mod regulat în loturi mici pentru a vă asigura că ingredientele ajung la dumneavoastră în cea mai proaspătă formă posibilă. Ne străduim să ne menținem standardele de calitate înalte, inclusiv doar nuci și fructe pe care le ambalăm și separat ca produs exclusiv. Puteți savura amestecul de nuci așa cum este, îl puteți adăuga în musliul de dimineață sau în terci, sau îl puteți utiliza pentru copt și gătit.
Afinele, oficial cunoscute sub numele de mure, sunt clasificate ca superalimente datorită concentrației lor ridicate de nutrienți și antioxidanți. Sunt bogate în vitamina C, E și fibre. Au efecte benefice asupra sistemului imunitar, în special în prevenirea inflamațiilor vezicii urinare.
Stafidele sau sultaninele? Ambele forme sunt corecte! Fructele uscate ale viței de vie conțin o varietate de minerale și oligoelemente, cum ar fi potasiu, calciu, magneziu, fosfor, zinc, fier și bor. Trebuie de asemenea menționate nivelul lor ridicat de antioxidanți și prezența inulinei, care ajută la menținerea stării normale a microflorei intestinale.
Dacă am spune că migdalele valorează mai mult decât aurul, nu am greși prea mult. Datorită conținutului lor ridicat de grăsimi mononesaturate, acestea au un impact pozitiv asupra nivelului de colesterol LDL din corp. Proteinele, calciul, fierul, acizii grași omega 3 și 6 nesaturați, fibrele, magneziul, zincul, cuprul, manganul și vitamina E fac din migdale un aliment regal al sănătății.
Toți suntem de acord că nucile de caju sunt delicioase, dar știți cât de sănătoase sunt? Jumătate din grăsimile conținute în nuci de caju sunt grăsimi mononesaturate extrem de sănătoase. În plus, nucile conțin o gamă largă de minerale, de la magneziu indispensabil, la calciu, fosfor și potasiu. Între oligoelemente, nucile de caju conțin seleniu, cupru și fier.
Nucile albe sunt fructe ușor dulci și foarte nutritive. Sunt curățate la rece și nu sunt procesate termic în nici un fel, astfel încât își păstrează proporțiile complexe și echilibrate de toate substanțele benefice, cum ar fi vitaminele din complexul B, vitamina E, magneziu, fosfor și altele. Acestea oferă organismului o doză semnificativă de energie, fapt apreciat de orice sportiv.
Cireșele sunt adăugate în amestec în primul rând pentru gustul lor excelent dulce și suculență. Împreună cu nucile, afinele și stafidele, ele creează un snack bine echilibrat, atât din punct de vedere nutrițional, cât și gustativ.
-
Clasificare administrativă: Amestec de fructe uscate și nuci proaspete
-
Ingrediente: Afine 22 % (mură, zahăr, ulei de floarea soarelui), stafide sultanine 21 % (stafide, ulei de floarea soarelui), migdale cu coajă 21 %, nuci de caju 13 %, nuci albe 13 %, cireșe 10 % (cireșe, zahăr, dioxid de sulf, colorant E129 - poate afecta negativ activitatea și atenția copiilor).
-
Produsul poate conține urme de arahide, susan, gluten și alte nuci.
-
Depozitare: Depozitați într-un loc uscat și răcoros. Protejați de lumina directă a soarelui.
-
Țara de origine: Afine: SUA, Spania; stafide sultanine: Afganistan; migdale necuratate: SUA; caju: India; nuci albe: Georgia; cireșe: China
Ingrediente
Informații nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1663 kJ / 399 kcal |
Grăsimi: | 25,4 g |
din care acizi grași saturați: | 2,6 g |
Carbohidrați: | 36,1 g |
din care zaharuri: | 22,7 g |
Proteine: | 8,3 g |
Fibre: | 5,3 g |
Sare: | 0 g |