În stoc
Livrăm 16. 10.
Temporar indisponibil
Livrare de la 14,00 lei
Fulgii de ovăz sunt considerați cei mai cunoscuți și cei mai versatili fulgi, cu ajutorul cărora puteți pregăti multe gustări sănătoase. Au o culoare ușor maro și un miros și gust pronunțat de nucă. Se remarcă prin ușurința digestiei și bogăția de nutrienți. În plus, acești fulgi sunt special pregătiți fără gluten și îi puteți savura în calitate bio.
Popis
FULGI DE OVĂZ GRIZLY BIO fără gluten 1000 g
- Categoria administrativă: Mărunțisuri de cereale - fulgi
- Compoziție: Fulgi de ovăz fără gluten* 100%
- *CZ-BIO-003 produs al agriculturii ecologice
- Țara de origine: Producție agricolă din EU, Danemarca
- Depozitare: Se păstrează într-un loc întunecat, răcoros și uscat.
- Ambalaj: Pachet PP reînchidere sau vidat în pachet PP (în timpul transportului, vidarea poate fi posibilă, dar nu afectează calitatea produsului)
Proprietăți și beneficii: Fulgii de ovăz se obțin prin presare sâmburele de ovăz. Ei sunt o sursă bogată de carbohidrați complecși, dar și de fibre, care ajută la digestie și contribuie la reglarea nivelului de zahăr din sânge. De asemenea, conțin vitamine valoroase în special din grupa B și E și minerale precum calciu, fier, fosfor și lecitină. Consumul de fulgi de ovăz are un impact asupra funcționării corecte a sistemului nervos, a sistemului circulator și afectează și sănătatea oaselor și dinților. Fulgii de ovăz fără gluten de calitate BIO, cu textura lor fină și gustul lor distinct, sunt apreciați de gurmanzi, inclusiv de cei care tolerează glutenul.
Alimentele BIO sunt mereu supuse unui sistem de control și certificare, care asigură calitatea lor și le permite să poarte această denumire. Calitatea lor BIO este apreciată în special de persoanele interesate de agricultura ecologică și de un sistem durabil de management.
Utilizare: Fulgii sunt ideali pentru un mic dejun sănătos și echilibrat, fiind de asemenea potriviți ca garnitură sau adăugați în supă, chiar și ca fel principal. Se pregătesc rapid și ușor. Pot fi adaugați în iaurt, folosiți pentru prepararea terciurilor casnice, musli sau granola. Deserturile și plăcintele cu fructe din fulgi sunt de asemenea excelente. Le poți încerca și cu ierburi, ulei de măsline sau brânză, adaugă-le în chiftele sau chifteluțe. Cu ele, poți crea rapid multe feluri de mâncare sănătoase și gustoase.
Pentru mai multe informații despre fulgi și proprietățile lor, poți citi în blogul nostru ursesc. De asemenea, vei găsi idei interesante și rețete în revista noastră.
Ingrediente
Valori nutritive pentru 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1554 kJ / 372 kcal |
Grăsimi: | 7 g |
din care acizi grași saturați: | 1,2 g |
Carbohidrați: | 58,7 g |
din care zaharuri: | 0,7 g |
Proteine: | 13,5 g |
Fibre: | 10 g |
Sare: | 0,018 g |