GRIZLY

Fulgi de ovăz fără gluten 1000 g

19,99 lei

19,99 lei / kg

În stoc

Livrăm 31. 1.

Temporar indisponibil

Livrare de la 16,99 lei

Fulgi de ovăz integral fără gluten sunt obținuți prin presarea boabelor de ovăz fără gluten. Datorită menținerii stratului extern (tărâțelor), fulgii sunt extrem de sănătoși și bogati în fibre. Perfect pentru prepararea unui mic dejun echilibrat sub forma de terci de ovăz.

Popis

GRIZLY Fulgi de ovaz fără gluten 1000 g

Proprietăți și beneficii: Fulgii de ovăz fără gluten sunt obținuți prin presarea boabelor de ovăz de coajă, care au fost înlăturate de gluten, dar nu de părțile exterioare de înveliș ale bobului - tărâțe. Acestea sunt pline de nutrienți și substanțe valoroase. Sunt o sursă bogată de fibre solubile și insolubile, esențiale pentru sănătatea intestinelor. De asemenea, conțin vitamine valoroase, în special din grupul B și E și minerale precum magneziu, potasiu, fier și fosfor. Fulgii sunt procesați într-o moară specială fără gluten destinată numai acestui scop.

Utilizare: Fulgii de ovăz integrali fără gluten sunt baza unei mic dejun sănătoase și echilibrate, servesc de asemenea excelent ca garnitură, adăugate la supă, chiar și ca fel principal. Sunt renumiți pentru pregătirea rapidă și ușoară. Pot fi adăugați la iaurt, pentru producerea de terci făcut în casă, musli sau granola. De asemenea, deserturile și tărțile cu fructe pe bază de fulgi sunt minunate. Însă le puteți încerca și cu ierburi, ulei de măsline sau brânză, adăugați-le la tocăniță sau chiftele. Cu ei puteți crea o multitudine de mâncăruri sănătoase și gustoase.

 

  • Clasificare administrativă: Produse de moară făcute din cereale - fulgi
  • Ingrediente: Fulgi integrali de ovăz fără gluten 100%
  • Țara de origine: Ungaria
  • Păstrare: A se păstra într-un loc întunecat, răcoros și uscat.
  • Ambalaj: Pachet PP

Ingrediente

Informații nutriționale la 100 g
Valoare energetică: 1 393 kJ / 331 kcal
Grăsimi: 7,2 g
din care acizi grași saturați: 1,4 g
Carbohidrați: 53,8 g
din care zaharuri: 0,7 g
Fibre: 10 g
Proteine: 13,1 g
Sodiu: 0,01 g