Fasolea Mungo este cea mai mică specie de fasole. Au o culoare verde-oliv și gustul asemănător cu mazărea verde. Sunt indispensabile în bucătăria indiană și chineză.

Ambalaj

1000 g 22,99 lei 18,39 lei cu codul BLACKFRIDAY 18,39 lei / kg

Fasolea Mungo este cea mai mică specie de fasole. Au o culoare verde-oliv și gustul asemănător cu mazărea verde. Sunt indispensabile în bucătăria indiană și chineză.

Informații nutritionale per 100 g
Valoare energetică: 1 462 kJ / 348 kcal
Grăsimi: 1,9 g
din care grăsimi saturate: 0,6 g
Carbohidrați: 60 g
din care zaharuri: 1,2 g
Fibre: 4,8 g
Proteine: 21 g
Sare: 0,08 g
Durabilitate minimă Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Produse similare

Popis

GRIZLY Fasole Mungo 1000 g

  • Categorie administrativă: Leguminoase
  • Compoziție: Fasole Mungo 100% 
  • Țara de origine: Argentina
  • Depozitare: Se păstrează la loc întunecat, răcoros și uscat.
  • Ambalaj: Pungă PP resigilabilă sau sigilată în vid în pungă PP (în timpul transportului, depresurizarea poate surveni, ceea ce nu afectează calitatea).

Caracteristici și beneficii: Fasolea Mungo este numele semințelor din planta numită vigna aurie. Are originea în India și China, unde este o componentă uzuală a preparatelor tradiționale. Printre sortimentele de fasole pe care le comercializăm se numără alba mică și jumbo mareneagrăochi negriroșieadzukipinto și altele. Fasolea este bogată în proteine vegetale de calitate și conține mari cantități de calciu și potasiu, plus acid folic, fosfor, magneziu, iod și fier, niacină și provitamina A. Datorită conținutului de fibre, ajută la reglarea funcției intestinale. 

Utilizare: Înainte de gătit, fasolea trebuie înmuiată în apă cel puțin 2 ore. Apoi se scurge apa, fasolea se clătește și se fierbe în apă nouă aproximativ 25 de minute până se înmoaie. Pentru a reduce balonarea, vă recomandăm să adăugați și condimente precum: cimbru, chimen, fenicul, turmeric, coriandru sau majoran. Putem prepara din fasole paste delicioase sau salate interesante. Este o componentă tipică a bucătăriei indiene și chineze. Se poate utiliza în supe, sosuri sau ca garnitură sănătoasă.

Puteți afla mai multe despre leguminoase și proprietățile lor în blogul nostru. Rețete interesante și sugestii pot fi găsite și în revista noastră.

Ingrediente

Informații nutritionale per 100 g
Valoare energetică: 1 462 kJ / 348 kcal
Grăsimi: 1,9 g
din care grăsimi saturate: 0,6 g
Carbohidrați: 60 g
din care zaharuri: 1,2 g
Fibre: 4,8 g
Proteine: 21 g
Sare: 0,08 g