În stoc
Livrăm 25. 3.
Temporar indisponibil
Livrare de la 14,99 lei
Fasolea roșie este mai mare, are culoare roșie până la maro și, după fierbere, capătă un gust ușor dulceag. Sunt foarte populare în special printre iubitorii de mâncare mexicană, cum ar fi Chili con carne. Bucurați-vă de ea în calitate bio.
Produse similare
Popis
GRIZLY Fasole rosie kidney BIO 500 g
- Categorie administrativă: Leguminoase
- Compoziție: Fasole roșie kidney 100%
- *CZ-BIO-003 produs agricol ecologic
- Țara de origine: China
- Depozitare: Păstrați într-un loc întunecat, răcoros și uscat.
- Ambalaj: Pungă PP reînchisabilă sau ambalată în vid într-o pungă PP (în timpul transportului, se poate produce deambalare, ceea ce nu afectează calitatea produsului)
Proprietăți și beneficii: În țara noastră, ne întâlnim cel mai adesea cu semințele de fasole comună, care este cultivată în multe soiuri, semințele lor diferă prin culoare, formă și dimensiune. Cele mai frecvente tipuri de fasole pe care le putem găsi sunt: mici albe și mari jumbo, negre, ochi negre, roșii, adzuki, pinto, mungo, printre altele. Fasolea este bogată în proteine vegetale de înaltă calitate și conține în principal o cantitate mare de calciu și potasiu, dar și acid folic, fosfor, magneziu, iod și fier, niacină și provitamina A. Este benefică pentru inimă, circulația sangvină și hipertensiune arterială. Datorită conținutului de fibre, ajută la reglarea funcției intestinale.
Produsele bio sunt întotdeauna supuse unui sistem de control și certificare care asigură calitatea lor și le permite să poarte această denumire. Calitatea lor bio este apreciată în special de persoanele interesate de agricultura ecologică și de sistemul de gestionare durabil.
Mod de utilizare: Înainte de a găti, fasolea trebuie înmuiată în apă timp de 10 - 12 ore (peste noapte). Apoi se toarnă apa, se clătește fasolea și se fierbe în apă nouă timp de 80 - 90 de minute, sau timp de 20 de minute în oală sub presiune. Pentru a reduce balonarea, recomandăm să adăugați plante aromatice precum: cimbru, chimion, fenicul, turmeric, coriandru sau maghiran. Fasolea poate fi, de asemenea, încolțită, ceea ce ne ajută să digerăm mai bine proteinele vegetale de înaltă calitate și ne îmbogățește cu vitamine și minerale. Din fasole putem face, de asemenea, paste delicioase sau salate interesante. Se potrivesc în supe, sosuri sau ca garnitură sănătoasă.
Pentru mai multe informații despre leguminoase și proprietățile lor, puteți citi în blogul nostru de urs. Vă puteți găsi inspirația în rețetele și ideile noastre publicate în revista noastră.
Ingrediente
Informații nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1 178 kJ / 282 kcal |
Grăsimi: | 1,6 g |
din care acizi grași saturți: | 0,1 g |
Carbohidrați: | 34,7 g |
din care zaharuri: | 2,2 g |
Fibre: | 20,9 g |
Proteine: | 21,7 g |
Sare: | 0,01 g |