GRIZLY

Fasole roșie kidney 1000 g

19,99 lei

19,99 lei / kg

În stoc

Livrăm 15. 11.

Temporar indisponibil

Livrare de la 13,00 lei

Fasolea roșie kidney este mai mare, are forma unei rinichi, culoare roșie până la maro și, după fierbere, capătă un gust ușor dulceag. Are o tradiție îndelungată, în special în America Centrală, dar și în Africa. La noi, unul dintre cele mai cunoscute preparate este cu siguranță Chilli con carne mexican.

Popis

GRIZLY Fasole roșie kidney 1000 g

  • Clasificare administrativă: Leguminoasă
  • Ingrediente: Fasole roșie kidney 100% 
  • Țara de origine: Ucraina
  • Depozitare: Depozitați într-un loc întunecat, răcoros și uscat.
  • Ambalare: Ambalaj PP resigilabil sau ambalat în vid în ambalaj PP (în timpul transportului, ambalajul vidat se poate desfăcea, fără a afecta calitatea produsului)

Proprietăți și beneficii: În mod obișnuit, întâlnim semințele de fasole comună, care se cultivă în numeroase soiuri, iar semințele acestora variază în culoare, formă și dimensiune. Cel mai frecvent, găsim următoarele tipuri de fasole: albă mică și jumbo mareneagrăochi negruroșieadzukipintomungo și altele. Fasolea este bogată în proteine vegetale de calitate și este o sursă importantă de vitamine și minerale. Conține cantități mari de calciu și potasiu și un nivel ridicat de acid folic, dar și fosfor, magneziu, iod și fier, niacină și provitamina A. Este benefică pentru inimă, circulația sângelui și hipertensiune arterială. Datorită conținutului de fibre, ajută la reglarea funcției intestinelor. Este potrivită pentru diabetici. Fasolea se cultivă, de asemenea, pentru păstăile sau germenii săi, care sunt clasificați ca legume. 

Utilizare: Înainte de preparare, este necesar să înmuiați fasolea în apă timp de 10 - 12 ore (peste noapte). Apoi, aruncați apa, clătiți fasolea și fierbeți în apă proaspătă timp de 90 de minute, sau 20 de minute într-o oală sub presiune. Pentru a reduce balonarea, vă recomandăm să adăugați

Ingrediente

Valori nutriționale pe 100 g
Valoare energetică: 1 242 kJ / 297 kcal
Grăsimi: 1,4 g
din care acizi grași saturați: 0,2 g
Carbohidrați: 36,9 g
din care zaharuri: 2,1 g
Fibre: 15 g
Proteine: 22,1 g
Sare: 0,01 g