Temporar indisponibil
Semincuțele de fasole mungo sunt foarte sănătoase și nutritive. Acestea reprezintă o sursă excelentă de vitamine, enzime, minerale și proteine.
Produse similare
GRIZLY Fasole mungo, alfalfa, ridiche BIO mix de semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Ridiche BIO semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Broccoli, ridiche, trifoi BIO mix de semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Semințe pentru germinare Mix Allegro BIO 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Făină de secară pentru pâine BIO 1000 g Adaugă la favorite
Popis
GRIZLY Semințe BIO pentru germinare, mungo fasole, 250 g
Proprietăți și beneficii: Fasolea mungo germinată are un gust similar cu mazărea proaspătă. Este foarte nutritivă și bogată în vitamine (A, C, E și vitamine din complexul B), minerale (fier, potasiu, magneziu, fosfor, calciu), antioxidanți și aminoacizi. Semințele germinate vor îmbogăți orice dietă cu vitamine, minerale, fibre, proteine și enzime. În plus, sunt foarte gustoase și arată minunat.
Produsele bio trec mereu printr-un sistem de control și certificare, care asigură calitatea lor și le permite să poarte această etichetă. Calitatea lor bio este apreciată în special de cei interesați de agricultura ecologică și de un sistem de gestionare durabil.
Prin germinare, activăm enzimele din semințe, făcându-le ușor digerabile. În plus, cantitatea de aminoacizi esențiali și conținutul de vitamine și minerale cresc semnificativ în timpul procesului de germinare.
Utilizare: Puteți adăuga semințele germinate de fasole mungo în salate, paste, supe reci, în pâine unsă sau la prepararea smoothie-urilor de legume.
Instrucțiuni de preparare: Înmuiati semințele în apă (de preferat filtrata, fără clor) timp de 8-12 ore. Lăsați semințele în vasul de germinare timp de 3-5 zile. În timpul germinării, clătiți semințele de 2-3 ori pe zi. Semințele germinate care sunt gata de consum măsoară între 1 și 3 cm. Temperatura ideală pentru tot procesul este de 20 °C.