Hummus z červené čočky a mrkve s klíčky
Postup: Očištěnou mrkev nakrájejte a uvařte na páře a čočku ve vodě se špetkou soli. Po uvaření obou surovin je spolu s…
Relații clienți
725 473 077Cu Premium obțineți:
Cadouri
numai pentru utilizatorii înregistrați
Prețuri mai avantajoase
la produsele selectate
Transport gratuit
de la 200 lei
Fan courier | 18 Lei |
---|---|
GLS | 21 Lei |
Cargus | 16 Lei |
Sameday | 16 Lei |
Ramburs | 6 Lei |
Proprietăți și beneficii: Lintea mâncabilă este o plantă anuală de tip tufă din familia leguminoaselor. Se cultivă în cinci culori (roșie, neagră, maro, verde și galbenă) în regiunile mediteraneene și din Asia Centrală. Lintea roșie este sursă de acid folic, fier, fosfor, zinc, vitamina B6 și fibre. Este cea mai ușor de digerat dintre toate tipurile de linte, menținând un conținut ridicat de proteine, fiind astfel potrivită și pentru copiii mici și mamele care alăptează. Fibrele conținute ajută la reglarea funcției intestinale, fiind astfel un bun remediu preventiv împotriva constipației. Lintea conține cel mai mult fier dintre toate leguminoasele, sprijinind circulația sângelui și fiind benefic pentru inimă.
Produsele bio sunt întotdeauna supuse unui sistem de control și certificare care asigură calitatea lor și le permite să poarte această denumire. Calitatea bio este apreciată în special de persoanele interesate de agricultura ecologică și de un sistem de management durabil.
Utilizare: De obicei, se utilizează în supe și aperitive picante, pastele de măsline sau ca garnitură piure. Gustă excelent în combinație cu cereale, de exemplu cu orez sau quinoa. Este o componentă esențială a faimosului dhal indian, dar și a altor delicatese interesante. Datorită conținutului de proteine, minerale și vitamine, orice fel de mâncare în care adăugați lintea roșie va fi îmbunătățit.
Mod de preparare: Prepararea este simplă și rapidă. Nu este nevoie să o înmoaie înainte de gătire, doar să o clătiți. De asemenea, se gătește rapid, aproximativ 15 - 20 de minute. Aveți grijă, are tendința de a se dezintegra și de a-și schimba culoarea în galben, așa că adăugați sarea numai după gătire.
Pentru mai multe informații despre leguminoase și proprietățile lor, puteți citi în blogul nostru ursuz. Găsiți rețete interesante și idei aici în revista noastră.
Informații nutriționale pe 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1470 kJ / 348 kcal |
Grăsimi: | 1,5 g |
din care acizi grași săturați: | 0,2 g |
Carbohidrați: | 51,6 g |
din care zaharuri: | 2 g |
Fibre: | 12,1 g |
Proteine: | 25,9 g |
Sare: | 0,02 g |
Acordăm o mare atenție pentru a ne asigura că informațiile despre produse sunt corecte și actualizate. Însă, normele și reglementările privind producția de alimente sunt actualizate în mod constant și pot apărea modificări în ceea ce privește compoziția, conținutul de nutrienți, conținutul de alergeni sau informațiile dietetice furnizate. Vă recomandăm să citiți eticheta înainte de a utiliza produsul.
Postup: Očištěnou mrkev nakrájejte a uvařte na páře a čočku ve vodě se špetkou soli. Po uvaření obou surovin je spolu s…
Pentru produsele TOP selectate
Începănd de la 200 lei
Garanție de satisfacție 100 %
Pentru produsele TOP selectate
Începănd de la 200 lei
Garanție de satisfacție 100 %