Pachetele de Moș Nicolae pentru copii: Idei de cadouri, pachețele și dulciuri sănătoase
De venirea lui Moș Nicolae se bucură deopotrivă cei mici și cei mari. Copiii așteaptă cu nerăbdare și emoție să descopere ce vor găs...
Cimbru adevărat din Ceylon, din Madagascar, miroase frumos și adaugă un gust mai bun. Încercați să o adăugați în iaurtul alb, deoarece are efecte încălzitoare asupra organismului și echilibrează efectele răcoritoare ale iaurtului.
Cimbru adevărat din Ceylon, din Madagascar, miroase frumos și adaugă un gust mai bun. Încercați să o adăugați în iaurtul alb, deoarece are efecte încălzitoare asupra organismului și echilibrează efectele răcoritoare ale iaurtului.
Proprietăți și beneficii: Scortisoara este, de fapt, coaja aromatică a unui copac tropical numit scortișoară. Scortisoara este un condiment extrem de sănătos, dar este necesar să fie ales cu atenție, deoarece există două tipuri. Cea din Ceylon, care este cultivată în Sri Lanka, Madagascar, India, Brazilia și Caraibe sau rudele sale, nu atât de sănătoase, originare din China, Vietnam sau Indonezia.
Utilizare: Scortisoara este larg folosită mai ales în preparatele dulci, deserturi și produse de patiserie. Nu poate lipsi din fructele conservate și ne bucurăm de ea în vin fiert și prăjituri de Crăciun. Este deliciosă adăugată în iaurtul alb cu fructe proaspete.
De venirea lui Moș Nicolae se bucură deopotrivă cei mici și cei mari. Copiii așteaptă cu nerăbdare și emoție să descopere ce vor găs...
Prăjiturile fără zahăr devin din ce în ce mai populare. Și nu este deloc o întâmplare. Sunt la fel de gustoase ca cele tradiționale,...