Cum să alegi făina potrivită? Ghidul de cumpărături Grizly
Făinuri fără gluten, coacere sănătoasă sau clasică. Făină de migdale, de cocos, de ovăz, de hrișcă sau de sorg? Un urs ar fi confuz....
Făina de in brună este potrivită pentru terciuri, supe și pentru îngroșarea sosurilor. Inul brun are o gust caracteristic de nucă. Potrivită pentru dieta fără gluten.
Făina de in brună este potrivită pentru terciuri, supe și pentru îngroșarea sosurilor. Inul brun are o gust caracteristic de nucă. Potrivită pentru dieta fără gluten.
| Informații nutriționale per 100 g | |
|---|---|
| Valoare energetică: | 1 900 kJ / 362 kcal |
| Grăsimi: | 32 g |
| inclusiv acizi grași saturati: | 4 g |
| Carbohidrați: | 30 g |
| inclusiv zaharuri: | 0 g |
| Proteine: | 24 g |
| Fibre: | 27 g |
| Sare: | 0,02 g |
Proprietăți și beneficii: Semințele sunt adevărate comori nutriționale. Le consumăm cel mai bine în starea lor brută, atunci când sunt cel mai valoroase din punct de vedere nutrițional. Inul măcinat oferă organismului posibilitatea de a beneficia la maximum de toate proprietățile nutriționale. Inul maro se remarcă prin gustul său tipic de nucă. Semințele de in sunt o sursă căutată de fibre și în special de proteine (aproximativ 20 g/100 g), astfel încât sunt un aliment preferat de vegetarieni și vegani. Conține vitaminele grupului B și E, precum și minerale (în principal calciu, fier, mangan, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu și zinc).
Utilizare: Făina este potrivită pentru terci, supe sau pentru îngroșare, ideală ca aditiv pentru pâinea de casă, pentru salate, iaurt și smoothie-uri. Potrivit pentru dietă fără gluten. Făina de in absoarbe lichide și se umflă.
Pentru rețete interesante și idei de copt, puteți să căutați în revista noastră online.
| Informații nutriționale per 100 g | |
|---|---|
| Valoare energetică: | 1 900 kJ / 362 kcal |
| Grăsimi: | 32 g |
| inclusiv acizi grași saturati: | 4 g |
| Carbohidrați: | 30 g |
| inclusiv zaharuri: | 0 g |
| Proteine: | 24 g |
| Fibre: | 27 g |
| Sare: | 0,02 g |
Făinuri fără gluten, coacere sănătoasă sau clasică. Făină de migdale, de cocos, de ovăz, de hrișcă sau de sorg? Un urs ar fi confuz....