În stoc 9 bucăți
Livrăm 27. 6.
Temporar indisponibil
Livrare de la 13,99 lei
Alfalfa este folosită în medicina tradițională chineză de peste 15.000 de ani. Semințele sale bio destinate germinării sunt extrem de bogate în enzime, vitamine și minerale. Procesul de germinare multiplică exponențial toate substanțele nutritive conținute de semințe.
Produse similare
GRIZLY Ridiche BIO semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Fasole mungo BIO semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Broccoli BIO semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Fasole mungo, alfalfa, ridiche BIO mix de semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Broccoli, ridiche, trifoi BIO mix de semințe pentru germinare 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Semințe pentru germinare Mix Allegro BIO 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Mei BIO pentru preparare rapidă (6 min) 1000 g Adaugă la favorite
GRIZLY Făină de secară pentru pâine BIO 1000 g Adaugă la favorite
GRIZLY Amestec de semințe acrișoare și dulci pentru salată 250 g Adaugă la favorite
Popis
GRIZLY Alfalfa BIO semințe pentru germinare 250 g
- Categoria administrativă: Semințe pentru germinare
- Compoziție: 100% Lucernă (Alfalfa)
- *CZ-BIO-003 produs al agriculturii ecologice
- Țara de origine: Italia
- Depozitare: Păstrați într-un loc întunecat, rece și uscat
- Ambalaj: Închidere repetabilă cu PP sau ambalaj vacuumat în PP (degazarea în timpul transportului nu influențează calitatea produsului)
Proprietăți și beneficii: Lucerna, cunoscută și sub numele de alfalfa, este o plantă leguminoasă cu flori de culoare albastră, originară din Asia, dar răspândită și pe câmpiile din Republica Cehă. Este apreciată în medicina tradițională chineză de peste 15.000 de ani. Semințele de alfalfa sunt bogate în vitamine (A, E, C, D, K, B6), minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor), fitosteroli și sunt o sursă excelentă de fibre, proteine și enzime, ceea ce le face ideale pentru îmbogățirea dietei zilnice.
Produsele bio sunt supuse unui control riguros și certificare care garantează calitatea lor și le conferă eticheta de bio, fiind foarte apreciate de cei interesați de agricultura ecologică și de sustenabilitate.
Germinarea activează enzimele din semințe, făcându-le ușor digerabile, crește nivelul aminoacizilor esențiali și amplifică conținutul de vitamine și minerale.
Utilizare: Semințele germinate de alfalfa pot fi folosite în salate, paste, supe, sandvișuri sau în smoothie-uri cu legume.
Instrucțiuni de preparare: Înmuiati semințele în apă filtrată, fără clor, pentru 8-12 ore. Lăsați-le să germineze într-un recipient adecvat pentru 4-6 zile, clătindu-le de 2-3 ori pe zi. Semințele gata germinate ar trebui să aibă o lungime de 2,5-5 cm. Temperatura ideală pentru germinare este de 20°C.