Sărbătoriți Zilele Fisticului cu noi! Beneficiați de prețuri avantajoase la achiziția de fistic.
GRIZLY Fasole albă Jumbo BIO 500 g
Acestea sunt cele mai mari boabe de fasole, au o gust putin fainos si usor dulce, de aceea sunt potrivite nu doar pentru preparatele sarate, ci si pentru cele dulci. Fasolea este un aliment care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra. Sunt o sursa importanta de fibre si proteine vegetale. Bucurati-va de ele in calitate bio.
Fan courier | 18 Lei |
---|---|
GLS | 21 Lei |
Cargus | 16 Lei |
Sameday | 16 Lei |
Ramburs | 6 Lei |
pentru clienții fideli
Fasole alba Jumbo BIO 500g de la GRIZLY
- Clasificarea administrativă: Leguminoase
- Compoziție: Fasole albă Jumbo* 100%
- *CZ-BIO-003 produs al agriculturii ecologice
- Țara de origine: China
- Depozitare: Depozitați într-un loc întunecat, rece și uscat.
- Ambalaj: Ambalaj PP reînchidabil sau vidat în ambalaj PP (în timpul transportului pot apărea dezvidări, care nu influențează calitatea)
Proprietăți și beneficii: În țara noastră, ne întâlnim în principal cu semințe de fasole comună, care se cultivă în multe soiuri, semințele acestora diferă prin culoare, formă și mărime. De obicei, găsim aceste tipuri de fasole: mici albe și albe jumbo mari, negră, cu ochi negri, rosii kidney, adzuki, pinto, mungo (vigna) și altele. Fasolea este bogată în proteine vegetale de calitate și, cel mai important, conține o cantitate mare de calciu și potasiu, precum și acid folic, fosfor, magneziu, iod și fier, niacină și provitamina A. Sunt bune pentru inimă, circulația sângelui și hipertensiune arterială. Datorită conținutului de fibre, ajută la reglarea funcției intestinale.
Produsele bio trec întotdeauna printr-un sistem de control și certificare care asigură calitatea lor și le permite să poarte această denumire. Calitatea lor bio va fi apreciată în special de cei interesați de agricultura ecologică și de un sistem de gestionare durabil.
Utilizare: Înainte de preparare, fasolea trebuie înmuiată în apă pentru 10 - 12 ore (peste noapte). Apoi se scurge apa, fasolea se clătește și se fierbe în apă nouă timp de 65 - 70 de minute, sau timp de 20 de minute într-un vas sub presiune. Pentru a reduce balonarea, se recomandă adăugarea de condimente precum: cimbru, chimen, fenicul, turmeric, coriandru sau mayoran. Fasolea poate fi, de asemenea, încolțită, ceea ce îmbunătățește digestibilitatea proteinelor vegetale de calitate și ne oferă în plus și alte vitamine și minerale. Din fasole putem face de asemenea paste gustoase sau salate interesante. Sunt potrivite pentru supe, sosuri sau ca garnitură sănătoasă.
Puteți citi mai multe informații despre leguminoase și proprietățile lor în blogul nostru medvețesc. Rețete interesante aici și idei le găsiți în revista noastră.
Informații nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1 234 kJ / 295 kcal |
Grăsimi: | 1,3 g |
din care acizi grași saturati: | 0,2 g |
Carbohidrați: | 36,2 g |
din care zaharuri: | 2,3 g |
Fibră: | 24,4 g |
Proteine: | 22,5 g |
Sare: | 0,01 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Acordăm o mare atenție pentru a ne asigura că informațiile despre produse sunt corecte și actualizate. Însă, normele și reglementările privind producția de alimente sunt actualizate în mod constant și pot apărea modificări în ceea ce privește compoziția, conținutul de nutrienți, conținutul de alergeni sau informațiile dietetice furnizate. Vă recomandăm să citiți eticheta înainte de a utiliza produsul.