Cum să alungi depresia de toamnă
Odată cu venirea toamnei, natura se colorează în nuanțe minunate, însă odată cu aceasta vin și serile timpurii. Temperaturile scăzut...
Kurkuma măcinată are un gust și un miros fin, condimentat. Este utilizată mai ales în bucătăria asiatică în sosuri și orez. Poate colora mâncarea frumos în galben. Are de asemenea un impact foarte pozitiv asupra sănătății noastre.
Kurkuma măcinată are un gust și un miros fin, condimentat. Este utilizată mai ales în bucătăria asiatică în sosuri și orez. Poate colora mâncarea frumos în galben. Are de asemenea un impact foarte pozitiv asupra sănătății noastre.
Proprietăți și beneficii: Are o culoare galbenă pregnantă și un gust fin și condimentat. Curcumina conținută de turmeric are un impact pozitiv asupra sănătății noastre. Este un antioxidant natural. Are efect antiinflamator și influențează pozitiv digestia, ficatul, sistemul cardiovascular și respirator, articulațiile și oasele.
Utilizare: Turmericul este cunoscut mai ales în bucătăria asiatică, deși recent a devenit popular și la noi. Este un ingredient al condimentului de curry și a altor amestecuri, cărora le conferă o culoare galbenă distinctivă și un parfum plăcut. Se potrivește în sosuri, supă, dar și în orezul fiert.
Odată cu venirea toamnei, natura se colorează în nuanțe minunate, însă odată cu aceasta vin și serile timpurii. Temperaturile scăzut...