GRIZLY Cocos liofilizat în ciocolată neagră și albă BIO 250 g
Bomboanele de cocos liofilizate în ciocolată albă de calitate superioară și ciocolată neagră cu un conținut ridicat de cacao bio vor fi apreciate în mod deosebit de cei gurmanzi, pentru care calitatea alimentelor este o prioritate.
Fan courier | 18 Lei |
---|---|
GLS | 21 Lei |
Cargus | 16 Lei |
Sameday | 16 Lei |
Ramburs | 6 Lei |
pentru clienții fideli
GRIZLY - Nuca de cocos liofilizată în ciocolată neagră și albă BIO, 250 g
- Categorizare administrativă: Dulciuri cu ciocolată
- Ingrediente: Ciocolată neagră* 45 % (pasta de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, pudră de cacao degresată*, emulgator: lecitină de soia*), ciocolată albă* 45 % (zahăr din trestie*, unt de cacao*, lapte praf integral*, emulgator: lecitină de soia*), zdrobitură de nucă de cocos liofilizată* 8 % (zahăr*, lapte de cocos*, amidon de cartof*, aromă naturală* ), dextroză*, agent de lustruire: gumă arabică*, zahăr*. Conținutul de cacao în ciocolata neagră este de cel puțin 62 %. Poate conține urme de coji de nuci.
- *CZ-BIO-003 produs ecologic
- Producție agricolă UE/non-UE
- Depozitare: Păstrați într-un loc întunecos, rece și uscat.
- Ambalaj: Pachet PP reînchidabil sau vidat în pachet PP (în timpul transportului poate avea loc decompresia, care nu afectează calitatea)
Proprietăți și beneficii: Fără îndoială, avantajul incomparabil al bucăților de nucă de cocos liofilizate, acoperite pe jumătate în ciocolată albă și pe jumătate în ciocolată neagră cu procent ridicat de cacao, este gustul delicios și calitatea bio certificată. Dar nu e doar atât de mult ce poate oferi nuca de cocos în dubla acoperire de ciocolată. Ciocolata neagră și cea albă sunt bogate în antioxidanți. În plus, ciocolata albă conține un procent ridicat de unt de cacao. Untul de cacao este un ulei vegetal exceptional, presat din boabe de cacao, care spre deosebire de alte uleiuri vegetale, nu rânjește și în același timp conține o cantitate mare de antioxidanți, minerale și grăsimi sănătoase, care reprezintă o sursă de energie rapidă.
Alimentele bio trec întotdeauna printr-un sistem de control și certificare, care asigură calitatea acestora și le permite să poarte această etichetă. Calitatea lor bio este apreciată mai ales de către acele persoane interesate de agricultura ecologică și de sistemul de gospodărire durabilă.
Liofilizarea este un proces de uscare prin înghețare la presiune foarte scăzută. Fructele liofilizate își păstrează la maximum textura originală, aroma și toate substanțele minerale și vitaminele pe care fructele le conțin.
Utilizare: Bucățile de nucă de cocos bio în ciocolată neagră bio sunt cel mai bine savurate ca atare, dar și ca topping pentru deserturi sau ca aditiv în mixul dumneavoastră de fructe și nuci.
Informații nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoarea energetică: | 2 305 kJ / 553 kcal |
Grăsimi: | 36 g |
din care acizi grași saturați: | 23 g |
Carbohidrați: | 50 g |
din care zaharuri: | 48 g |
Fibre: | 4,3 g |
Proteine: | 5,6 g |
Sare: | 0,11 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Acordăm o mare atenție pentru a ne asigura că informațiile despre produse sunt corecte și actualizate. Însă, normele și reglementările privind producția de alimente sunt actualizate în mod constant și pot apărea modificări în ceea ce privește compoziția, conținutul de nutrienți, conținutul de alergeni sau informațiile dietetice furnizate. Vă recomandăm să citiți eticheta înainte de a utiliza produsul.