O rețetă incredibil de simplă care combină merele suculente cu scorțișoară fină și o crustă crocantă din migdale și fulgi de ovăz fără gluten. Ideal ca desert dulce după prânzul de duminică sau ca gustare rapidă alături de cafea. Este gata în câteva minute, dar gustul său vă va încânta ore întregi! Pregătiți acest desert rapid fără gluten în serile lungi de iarnă și savurați-l alături de o carte bună. Dacă doriți să-l îmbunătățiți, adăugați o bilă de înghețată de vanilie sau o linguriță de iaurt grecesc. Împreună vor crea o delicatesă care încălzește sufletul și farfuria!
MOD DE PREPARARE:
- Curățați merele și tăiați-le în bucăți mai mici.
- Amestecați-le cu scorțișoară, zahăr de cocos și puneți-le într-un vas termorezistent.
- Pregătiți crusta amestecând fulgi de ovăz, migdale mărunțite, zahăr de cocos și ulei de cocos topit.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Presărați crusta peste mere și coaceți timp de 25-30 de minute.
SFAT DE LA ROMANA 👉 Vizionați rețeta în format video.