Cum să scapi de coaja migdalelor?! Simplu, cumpărând migdalele decojite dintr-un ambalaj mai mic și practic! Au un gust fantastic și vă oferă o mulțime de minerale, vitamine, proteine și fibre.

Ambalaj

250 g 22,99 lei 91,96 lei / kg

Cum să scapi de coaja migdalelor?! Simplu, cumpărând migdalele decojite dintr-un ambalaj mai mic și practic! Au un gust fantastic și vă oferă o mulțime de minerale, vitamine, proteine și fibre.

Valori nutriționale pentru 100 g

Valoare energetică: 2518 kJ/ 609 kcal
Grăsimi: 55 g
din care acizi grași saturați: 4,9 g
Carbohidrați: 6,2 g
din care zaharuri: 5,3 g
Fibre: 8,4 g
Proteine: 19 g
Sare: 0,07 g

Încadrare

Încadrare administrativă: Fructe cu coajă tare uscate
Compoziție: migdale decojite 100 %
Alergeni: Poate conține urme de arahide și alte fructe cu coajă tare.
Țara de origine: Spania, SUA
Ambalaj: Ambalaj practic, resigilabil
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură și de razele solare
Durabilitate minimă Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Produse similare

Popis

GRIZLY Migdale naturale decojite 250 g

Poate că, atunci când te gândești la migdale, îți vin în minte întrebări despre cum să le decojești, sau cum să îndepărtezi coaja de migdale. Avem un răspuns foarte simplu! Se numesc deja migdale decojite! Deși le lipsește coaja caracteristică de culoare brună închisă, nu le scade gustul. Gustul este pur și simplu fabulos!

Câte migdale pot mânca pe zi? Totuși, se aplică regula că prea mult din orice este dăunător, așa că îți recomandăm să ai grijă câte migdale mănânci zilnic. Doza zilnică ideală de migdale se încadrează cu ușurință într-o mână, iar în grame înseamnă aproximativ 28 g de migdale pe zi. Dacă vrei să faci provizii serioase de migdale, poți adăuga în coș o pungă de 1 kg de migdale decojite.

Cum să folosești migdalele decojite?

Desigur, cel mai bine sunt simple, dar se potrivesc bine și în combinație cu alte nuci, fructe uscate sau liofilizate. Se potrivesc în sosuri, terciuri, granola sau smoothie-uri. Migdalele decojite vor fi, de asemenea, un ajutor de nădejde în prepararea laptelui de migdale acasă. Printre patiseri și pasionații de copt, făina de migdale este populară, fiind produsă din migdale blanșate sau decojite și este strâns legată de prepararea macaroons.

Rețetă cu caju

Ingrediente

Valori nutriționale pentru 100 g

Valoare energetică: 2518 kJ/ 609 kcal
Grăsimi: 55 g
din care acizi grași saturați: 4,9 g
Carbohidrați: 6,2 g
din care zaharuri: 5,3 g
Fibre: 8,4 g
Proteine: 19 g
Sare: 0,07 g

Încadrare

Încadrare administrativă: Fructe cu coajă tare uscate
Compoziție: migdale decojite 100 %
Alergeni: Poate conține urme de arahide și alte fructe cu coajă tare.
Țara de origine: Spania, SUA
Ambalaj: Ambalaj practic, resigilabil
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură și de razele solare