Categorie

Cheesecake vegan cu fistic

Cheesecake vegan cu fistic

Acest cheesecake vegan se topește pur și simplu în gură. Și cum să nu, când la prepararea lui folosești, printre altele, minunata noastră cremă de fistic.


Dacă îți place combinația de nuci și ciocolată, atunci ești în locul potrivit. Cheesecake-ul cu fistic îndeplinește perfect aceste cerințe și, pe deasupra, se topește în gură. Bucuria acestui desert va fi deosebită mai ales pentru adepții unei diete pe bază de plante, dar oricine poate încerca să îl prepare. Pe lângă crema noastră de fistic și ciocolată, vei avea nevoie și de fulgi de ovăz, sirop de arțar sau cacao. Haideți să ne apucăm de treabă!

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amestecă fulgii de ovăz, cacao și siropul de arțar, apoi se presează într-o formă mică pentru tort.
  2. Se amestecă ingredientele pentru cremă: crema de fistic, siropul de arțar, vanilia și matcha – pudra matcha nu este obligatorie, se adaugă mai mult pentru culoare. Crema obținută se toarnă peste primul strat.
  3. La final, se topește ciocolata cu crema de cocos și se adaugă puțin sirop de arțar. Se toarnă deasupra și se lasă la răcit.

   

SFAT GRIZLY  👉  Deserturile vegane dulci nu sunt niciodată de ajuns. Pe blogul nostru găsești multe alte rețete, cum ar fi tortul RAW cu vișine sau biluțele vegane de ciocolată.


Poftă bună!

Autoarea rețetei

Kristýna Fischerová alias @zdrava_a_vesela

Privesc lumea prin ochii unei adolescente care iubește viața și, mai ales, gătitul. Îmi place să pregătesc rețete video simple și, și mai mult, să le împărtășesc cu ceilalți pe profilurile mele de pe diverse rețele sociale. Sunt vegetariană și vegană, iar rețetele mele reflectă acest lucru. Inspiră-te și încearcă să pregătești una dintre ele împreună cu mine!

Ingrediente

Vă place acest articol? Spuneți-le și prietenilor dvs!