Dacă îți place combinația de nuci și ciocolată, atunci ești în locul potrivit. Cheesecake-ul cu fistic îndeplinește perfect aceste cerințe și, pe deasupra, se topește în gură. Bucuria acestui desert va fi deosebită mai ales pentru adepții unei diete pe bază de plante, dar oricine poate încerca să îl prepare. Pe lângă crema noastră de fistic și ciocolată, vei avea nevoie și de fulgi de ovăz, sirop de arțar sau cacao. Haideți să ne apucăm de treabă!
MOD DE PREPARARE:
- Se amestecă fulgii de ovăz, cacao și siropul de arțar, apoi se presează într-o formă mică pentru tort.
- Se amestecă ingredientele pentru cremă: crema de fistic, siropul de arțar, vanilia și matcha – pudra matcha nu este obligatorie, se adaugă mai mult pentru culoare. Crema obținută se toarnă peste primul strat.
- La final, se topește ciocolata cu crema de cocos și se adaugă puțin sirop de arțar. Se toarnă deasupra și se lasă la răcit.
SFAT GRIZLY 👉 Deserturile vegane dulci nu sunt niciodată de ajuns. Pe blogul nostru găsești multe alte rețete, cum ar fi tortul RAW cu vișine sau biluțele vegane de ciocolată.