În stoc
Livrăm 19. 12.
Temporar indisponibil
Livrare de la 16,99 lei
Pudra de cacao este o sursă de magneziu și alte minerale precum fier, zinc, cupru, potasiu. De asemenea, conține vitamine, fibre și o gamă largă de antioxidanți.
Popis
GRIZLY Pudră de cacao BIO 250 g
Caracteristici și Beneficii: Pudra de cacao este confecționată din boabe de cacao prăjite, cu un conținut de grăsimi de 10-12%. Nu este alcalinizată. Pudra de cacao este fabricată din semințele plantei de cacao veritabile (Theobroma Cacao sau mâncarea zeilor). Cultura de cacao a fost practicată deja de vechii Azteci și Maya, astăzi este cultivată în tropicele din toată lumea. Pulberea de cacao oferă organismului magneziu, calciu, fier, potasiu, cupru, zinc și mangan, precum și vitamine din grupa B, vitamina C și E. Cacao este cea mai bogată sursă de sulf organic din natură. De asemenea, veți aprecia aportul ridicat de antioxidanți. Este important să menționăm că este vorba despre o pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi.
Produsele bio trec întotdeauna printr-un sistem de control și certificare care asigură calitatea lor și le permite să poarte acest titlu. Calitatea lor bio este mai ales apreciată de cei cu interes în agricultura ecologică și în sistemul de gestionare durabilă.
Utilizare: Puteți folosi pudra de cacao pentru copt, o puteți adăuga în smoothie-uri, iaurt sau lapte vegetal.
- Categorizare administrativă: Boabe de cacao
- Ingrediente: 100% pudră de cacao*
- *CZ-BIO-003 produs al agriculturii ecologice
- Țara de origine: Olanda
- Depozitare: Depozitați într-un loc întunecat, rece și uscat.
- Ambalare: În ambalaj PP reînchidere sau vidat în ambalaj PP (în timpul transportului, vidarea poate fi desfăcută, ceea ce nu afectează calitatea).
Ingrediente
Valori nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1 430 kJ / 342 kcal |
Grăsimi: | 11 g |
din care acizi grași saturați: | 6,5 g |
Carbohidrați: | 14 g |
din care zaharuri: | 0 g |
Fibre: | 45 g |
Proteine: | 24 g |
Sare: | 0 g |