Temporar indisponibil
Pudra de cacao BIO nealcalinizată își păstrează gustul natural și conține doar 10–12 % grăsime. Perfectă pentru terciuri, smoothie-uri și copt.
Produse similare
Popis
GRIZLY Pudră de cacao BIO 250 g
Pudra de cacao este obținută din boabe de cacao prăjite de calitate superioară și conține 10–12% grăsimi. Nu este alcalinizată, păstrându-și astfel gustul și aroma naturală. Este produsă din semințele fructelor arborelui de cacao (Theobroma Cacao – adică „hrana zeilor”), cultivat încă din vremurile mayașilor și aztecilor. În prezent, arborii de cacao sunt cultivați în regiunile tropicale din întreaga lume. Această pudră de cacao se remarcă nu doar prin conținutul redus de grăsimi, ci și prin calitatea sa certificată BIO. Produsele bio trec printr-un sistem riguros de control care garantează originea și procesarea lor ecologică. Este ideală pentru cei preocupați de agricultura ecologică și un stil de viață sustenabil. Poate fi utilizată la copt, în smoothie-uri, în iaurt sau în lapte vegetal.
Ingrediente
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică: | 1 430 kJ / 342 kcal |
Grăsimi: | 11 g |
din care acizi grași saturați: | 6,5 g |
Carbohidrați: | 14 g |
din care zaharuri: | 0 g |
Fibre: | 45 g |
Proteine: | 24 g |
Sare: | 0 g |
Clasificare
Clasificare administrativă: | Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi |
---|---|
Ingrediente: | pudră de cacao* 100 %. *Produs din agricultură ecologică. Conținut de unt de cacao 10–12 %. |
Țara de origine: | Olanda |
Ambalaj: | Pungă PP resigilabilă sau ambalată în vid în pungă PP (în timpul transportului se poate pierde vidul, fără a afecta calitatea). |
Depozitare: | A se păstra la loc uscat, ferit de căldură și razele soarelui. |