Din când în când, fiecare dintre noi poftim la ceva dulce. Dar cum gestionăm această poftă atunci când urmezi o dietă bazată pe plante? Simplu! Preparând acest minunat tort RAW cu vișine. Este absolut delicios și poate fi inclus cu ușurință în dieta celor care urmează un regim fără gluten sau fără lactoză. În plus, aproape toate ingredientele necesare pot fi achiziționate de la noi, la Grizly.
MOD DE PREPARARE:
- Toate ingredientele pentru blat se mixează într-un blender puternic, apoi compoziția obținută se presează pe fundul unei forme de tort. Noi am folosit o formă cu diametrul de 26 cm.
- Pentru cremă, procedăm la fel: ingredientele se mixează într-o pastă fină și se întind peste blat.
- În acest moment, crema poate fi mai lichidă decât este necesar, dar nu vă faceți griji. După răcire în frigider, tortul se va întări frumos.
- Ciocolata se topește la microunde sau pe baie de aburi, se adaugă uleiul de cocos și se toarnă peste cremă.
- Forma se pune la frigider pentru cel puțin 24 de ore.
- Cu un cuțit, tăiem marginea tortului pentru a-l desprinde ușor din formă. Apoi îl decorăm după preferințe. Noi am folosit vișine liofilizate, cu un gust acrișor.
SFATUL LUI KRISTÝNA 👉 Înainte de a tăia tortul, încălziți cuțitul în apă fierbinte. Astfel, veți tăia cu ușurință atât stratul crocant de ciocolată, cât și crema și blatul.
Să vă fie de bine!