GRIZLY
Căpșuni liofilizate în înveliș de ciocolată neagră 250 g
Temporar indisponibil
Căpșuni dulci-acrișoare combinate cu aroma amară a ciocolatei negre sunt în sine o experiență gourmet. Folosiți fructele pentru a decora desertul și veți crea o operă de artă.
Produse similare
GRIZLY Boabe de cafea în înveliș de ciocolată neagră 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Căpșuni liofilizate în înveliș de ciocolată albă și iaurt 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Zmeură liofilizate în înveliș de iaurt cu ciocolată 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Arachide în înveliș de ciocolată neagră 500 g Adaugă la favorite
GRIZLY Stafide în înveliș de ciocolată neagră 500 g Adaugă la favorite
GRIZLY Migdale în înveliș de ciocolată neagră 500 g Adaugă la favorite
GRIZLY Caju în înveliș de ciocolată neagră 500 g Adaugă la favorite
GRIZLY Vișine în înveliș de ciocolată neagră 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Migdale în înveliș de ciocolată neagră cu cacao, 250 g Adaugă la favorite
GRIZLY Alune de pădure în înveliș de ciocolată cu lapte 500 g Adaugă la favorite
Popis
CĂPŞUNI GRIZLY Liofilizate în ciocolată neagră 250 g
Proprietăți și beneficii: Căpșunile liofilizate învelite în ciocolată amăruie au un gust delicios și sunt o delicatesă sănătoasă de lux. Datorită faptului că fructele sunt liofilizate, acestea își păstrează toți nutrienții fructelor proaspete. Căpșunile în special sunt bogate în vitamina C, fibre și antioxidanți. În combinație cu ciocolată amăruie, acestea își îmbunătățesc nu doar gustul, dar și conținutul de antioxidanți în formă de flavonoizi, datorită conținutului de cacao și unt de cacao. Ciocolata amăruie poate de asemenea contribui la buna dispoziție.
Liofilizarea este un proces de uscare prin înghețare profundă la o presiune foarte scăzută. Fructele liofilizate își păstrează în cea mai mare măsură textura, aroma și toate mineralele și vitaminele ce sunt conținute în fructele proaspete.
Utilizare: Căpșunile uscate prin înghețare și învelite în ciocolată amăruie sunt cel mai bine savurate ca atare. De asemenea, le puteți folosi pentru a decora un desert sau pentru a le adăuga în propriul mix de fructe și nuci.
- Clasificare administrativă: Produse dulci de ciocolată
- Compoziție: Ciocolată neagră 93% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: E 322 lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), căpșuni uscate prin înghețare 5%, sirop de glucoză, polizori: E414 gumă arabică, E904 lac.
- Poate conține urme de gluten, arahide, lapte și nuci cu coajă.
- Țara de origine: Olanda
- Depozitare: Se păstrează într-un loc întunecat, răcoros și uscat.
- Ambalaj: Ambalat în vid într-un pachet PP (în timpul transportului poate apărea o depressurizare care nu influențează calitatea fructelor)
Ingrediente
Valori nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 2 104 kJ / 505 kcal |
Grăsimi: | 29,8 g |
din care acizi grași saturati: | 17,8 g |
Carbohidrați: | 49,4 g |
din care zaharuri: | 46,6 g |
Fibre: | 8,9 g |
Proteine: | 4,9 g |
Sare: | 0,01 g |