GRIZLY Boabe de cacao neprăjite-bucăți BIO, 250 g

Fragmente de ciocolată pură sunt produse din boabe de cacao ecuadoriene excepționale. Pot fi utilizate pentru a aroma cerealele, a coace sau a pregăti deserturi dulci.

Fragmente de ciocolată pură sunt produse din boabe de cacao ecuadoriene excepționale. Pot fi utilizate pentru a aroma cerealele, a coace sau a pregăti deserturi dulci.

Ambalaj

250 g (epuizat)

Fragmente de ciocolată pură sunt produse din boabe de cacao ecuadoriene excepționale. Pot fi utilizate pentru a aroma cerealele, a coace sau a pregăti deserturi dulci.

Informații nutriționale per 100 g
Valoare energetică: 2 782 kJ / 673 kcal
Grăsimi: 52 g
din care acizi grași saturați: 33 g
Carbohidrați: 25,8 g
din care zaharuri: 0,2 g
Fibre: 25,6 g
Proteine: 13 g
Sare: 0,2 g
Durabilitate minimă Min. trvanlivost do 16. 8. 2025

Produse similare

Popis

GRIZLY Boabe de cacao brute, fragmente BIO 250 g

Fragmentele de masă pură de cacao sunt obținute din boabele de cacao excepționale din Ecuador. Acestea sunt produse prin măcinarea boabelor de cacao uscate în moare speciale. Masa de cacao este ingredientul de bază pentru producerea ciocolatei și este adesea numită și ciocolată 100%. Poate fi consumată direct, dar este potrivită mai ales pentru copt și pentru prepararea deserturilor dulci.

  • Categorizare administrativă: Îndulcitori și arome
  • Compoziție: Boabe de cacao* 100% 
  • *CZ-BIO-003 produs al agriculturii ecologice
  • Țara de origine: Peru
  • Depozitare: Depozitați la temperaturi de până la 25 °C și umiditate relativă de până la 70%.
  • Ambalaj: Pungă PP reînchidere sau vacuum în pungă PP (în timpul transportului, vacuumarea poate fi eliminată, ceea ce nu influențează calitatea)
  • Mărimea fragmentelor variază între 2-15 mm.

Ingrediente

Informații nutriționale per 100 g
Valoare energetică: 2 782 kJ / 673 kcal
Grăsimi: 52 g
din care acizi grași saturați: 33 g
Carbohidrați: 25,8 g
din care zaharuri: 0,2 g
Fibre: 25,6 g
Proteine: 13 g
Sare: 0,2 g