În stoc
Livrăm 19. 12.
Temporar indisponibil
Livrare de la 16,99 lei
Este un îndulcitor natural excelent, care, datorită texturii sale moi și fine, este ideal pentru pregătirea diverselor dulciuri coapte sau necoapte, precum și pentru marmelade. Pasta noastră de curmale este, de asemenea, de calitate BIO, provine din Tunisia și este produsă direct din soiul Deglet Nour, considerat unul dintre cele mai apreciate soiuri de curmale din lume.
Popis
GRIZLY Pastă de curmale BIO 1000 g
Este de fapt o formă concentrată de prelucrare a curmalelor, care este utilizată ca îndulcitor natural și în diferite bucătării ale lumii își are locul de neînlocuit în pregătirea diferitelor feluri de mâncare. Este deosebit de populară în țările din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Pasta de curmale se obține prin mixarea curmalelor uscate într-o pastă fină și densă, păstrând astfel toate valorile nutriționale ale curmalelor. A noastră provine direct din Tunisia și este produsă din soiul Deglet Nour, care este considerat unul dintre cele mai apreciate soiuri de curmale din lume. Vă va cuceri prin textura sa fină și ușor de întins și prin gustul său dulce cu note de caramel. Nu conține zaharuri adăugate, conservanți sau substanțe chimice, iar datorită conținutului ridicat de zaharuri naturale, se transformă într-o excelentă sursă de energie.
De ce să alegeți pasta de curmale GRIZLY:
✅ este produsă din soiul apreciat de curmale Deglet Nour
✅ direct din Tunisia
✅ Calitate BIO
✅ textură fină și netedă, care se întinde ușor
✅ gust bogat și dulce
Știați că...?
...soiul de curmale Deglet Nour, din care se produce și această pastă de curmale, provine inițial din Tunisia, Libia și Algeria, unde se cultivă și în prezent? Primele mențiuni despre cultivarea acestuia datează din secolele 13 și 14. Curmalele sunt cultivate în oazele tunisiene, care oferă un sistem sănătos și ecologic de cultivare, astfel încât fiecare arbore produce fructe foarte gustoase și valoroase. Oazele se află în guvernațiile Tozeur, Kebili, Gabès și Gafsa.
Pentru ce se poate folosi pasta de curmale?
În principiu pentru orice, pasta de curmale își va găsi cu siguranță un loc important în bucătăria dvs. Ca îndulcitor natural, poate fi folosită pentru a îndulci produse de patiserie, smoothie-uri sau cereale. Dacă sunteți pasionat de cofetărie și patiserie, puteți folosi pasta de curmale pentru a prepara prăjituri, brioșe sau biscuiți. Pasta de curmale poate înlocui de asemenea gemul sau alte paste dulci, fiind folosită ca ingredient în diverse marinate, sosuri sau alimente pentru copii, unde servește drept îndulcitor sănătos. Nu în ultimul rând, este un ajutor de neînlocuit în producția batoanelor energetice și a biluțelor din curmale.
Clasificare administrativă: fructe uscate de un singur soi
Ingrediente: curmale uscate* (Deglet Nour) 100 %
*= produs al agriculturii ecologice
Țara de origine: Tunisia
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat, întunecat și răcoros.
Ingrediente
Valori nutriționale / 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1304 kJ / 308 kcal |
Grăsimi: | 0,7 g |
din care saturate: | 0,3 g |
Carbohidrați: | 68 g |
din care zaharuri: | 64,4 g |
Fibre: | 10 g |
Proteine: | 2,5 g |
Sare: | 0,02 g |