Pastă de curmale BIO
Noutate

GRIZLY

Pastă de curmale BIO 500 g

25,99 lei

20,79 lei cu codul CUMPARATURI20

51,98 lei / kg

Temporar indisponibil

Pasta de dăți bio este fabricată din cele mai bune și deosebit de selecționate dăți. Dătele reprezintă o sursă excelentă de potasiu și fibre. Pasta poate fi utilizată la coacere sau pentru prepararea deserturilor crude și barurilor energetice.

Popis

GRIZLY Pasta de curmale BIO 500 g

  • Clasificare administrativă: Fructe uscate de un singur tip
  • Ingrediente: Curmale uscate* (Deglet Noor) 100 %
  • *RO-BIO-003 produs al agriculturii ecologice
  • Țara de origine: Algeria
  • Depozitare: Depozitați într-un loc întunecat, răcoros și uscat.
  • Împachetare: Ambalaj PP reînchidere sau vidat în ambalaj PP (în timpul transportului poate avea loc devacuare, care nu afectează calitatea)

Proprietăți și beneficii: Pasta de curmale este preparată din cele mai bune curmale fără sâmburi din soiul Deglet Noor și este destinată consumului direct fără necesitatea altor ajustări. Pasta din curmale uscate are o culoare maro închis. Conține în principal carbohidrați sub formă de glucoză și zaharoză, ceea ce o face o sursă eficientă de energie rapidă. Curmalele sunt, de asemenea, foarte bogate în vitamine (în special grupul B), minerale (magneziu, fier) și fibre. Merită menționat și conținutul ridicat de potasiu – curmalele îl conțin de trei ori mai mult decât bananele.

Alimentele bio sunt mereu supuse unui sistem de controale și certificare care asigură calitatea lor și le permite să poarte această denumire. Cei interesați de agricultura ecologică și de un sistem durabil de gestionare vor aprecia mai ales calitatea bio a acestor produse. 

Pasta poate conține fragmente de sâmburi.

Utilizare: Pasta de curmale uscate este în primul rând utilizată pentru producerea propriilor batoane de fructe și alte deserturi raw. Putem să o combinăm cu pasta de prune și pasta de smochine. Va adăuga un gust delicios micului dejun, fie că preferi o terci de ovăz, un smoothie sau musli. Pasta poate fi folosită și ca un îndulcitor sănătos, putând înlocui zahărul în copturi.

Ingrediente

Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică: 1 304 kJ / 308 kcal
Grăsimi: 0,7 g
din care acizi grași saturați: 0,3 g
Carbohidrați: 68 g
din care zaharuri: 64,4 g
Fibre: 10 g
Proteine: 2,5 g
Sare: 0,02 g