Categorie

Brownie cu ciocolată și pietricele colorate – rețetă simplă by Grizly

Brownie cu ciocolată și pietricele colorate – rețetă simplă by Grizly

Dulce, pufos și presărat cu pietricele de ciocolată. Coace un brownie care va bucura orice iubitor de ciocolată. Cu această rețetă simplă, totul merge ca pe roate.

Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 160°C (electric) sau 140°C (cu ventilație).
  2. Topiți ciocolata împreună cu untul într-un vas deasupra băii de aburi.
  3. Bateți ouăle până devin mai deschise la culoare și spumoase.
  4. Apoi adăugați zahărul și continuați să mixați până când compoziția devine groasă și lucioasă.
  5. Încorporați cu grijă în ciocolata topită, apoi cerneți făina cu praful de copt și amestecați până obțineți o compoziție omogenă.
  6. Turnați în formă – ideal o tavă dreptunghiulară, unsă și tapetată cu hârtie de copt. Înainte de a o băga la cuptor, presărați deasupra picături de ciocolată Grizly.
  7. Coaceți 30–35 de minute, până când suprafața devine fermă la atingere și ușor lucioasă.
  8. Decorați cu pietricele de ciocolată GRIZLY.
Număr de porții: 16
Ingrediente

Vă place acest articol? Spuneți-le și prietenilor dvs!