Combinația de alune, unt de arahide și ciocolată este pur și simplu irezistibilă. Atât de mult, încât vă recomandăm să savurați imediat tortul nostru cu arahide, altfel vestea despre cât de bun este se va răspândi rapid. Prepararea acestuia nu durează mult, așa că nimic nu vă împiedică să încercați această rețetă de tort cu arahide chiar acum!
MOD DE PREPARARE:
- Măcinați biscuiții până devin praf, adăugați untul și frământați aluatul.
- Întindeți aluatul într-o formă de tort tapetată cu hârtie de copt.
- Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 10 minute.
- Puneți toate ingredientele pentru cremă într-un bol și mixați-le până obțineți o compoziție omogenă.
- După ce blatul s-a copt, lăsați-l să se răcească, apoi întindeți uniform crema deasupra.
- Turnați ciocolata peste tort și presărați alunele.
- Serviți pe farfurie.
GRIZLY SFAT 👉 Încercați un mic experiment și, în loc de tradiționalul unt de arahide 100%, amestecați în cremă de exemplu cremă de arahide cu caramel sărat sau cremă de arahide cu ciocolată neagră belgiană.
Poftă bună!