Temporar indisponibil
Faina de secara are un gust fin de nuca si un miros placut, avand o culoare crem. Este foarte usor de digerat si, prin compozitia sa, are un efect benefic asupra sistemului nostru imunitar.
Popis
GRIZLY Făină integrală de speltă 2000 g
- Categorie administrativă: Produse făinoase din cereale - făină
- Conținut: Speltă fin măcinată 100%
- Țara de origine: Republica Cehă
- Depozitare: Ţineţi la loc întunecos, răcoros şi uscat.
- Ambalaj: Punga PP reînchidere sau sigilată în husă PP (în timpul transportului, se poate produce desigilarea, fapt care nu influențează calitatea)
Proprietăți și beneficii: Făina de speltă este produsă dintr-un soi vechi de grâu neselectat cunoscut sub numele de speltă, care a făcut parte din dieta umană de mii de ani. Are un conținut ridicat de minerale (în special magneziu, calciu, potasiu, fosfor și zinc) și vitamine (B1, B2). Conţine mai multe proteine decât orice alte cereale și, pe lângă, este bogată în fibre. Un alt beneficiu este conținutul scăzut de grăsimi.
Utilizare: Din făina de speltă puteți prepara rețetele dvs. preferate, fie ele sărate sau dulci. Este perfectă pentru coptul pâinii, dar și pentru clătite, briose, tarte, muffinsuri sau pentru baza de torturi. Făina de speltă poate înlocui complet cea de grâu, însă pentru început vă recomandăm să amestecați aceste două tipuri de făină în proporție de 1:3. Făina de speltă are un gust mai pronunțat decât cea de grâu și aluatul este puțin mai dens și mai închis la culoare. Servește excelent și ca agent de îngroșare în supe sau pentru prepararea terciului.
Veți găsi rețete interesante și idei de copt și în revista noastră.
Ingrediente
Informații nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1536 kJ / 367 kcal |
Grăsimi: | 1,67 g |
din care grăsimi saturate: | 0 g |
Carbohidrați: | 73,3 g |
din care zaharuri: | 0 g |
Proteine: | 16,7 g |
Fibre: | 13,3 g |
Sare: | 0 g |