Cum să alegi făina potrivită? Ghidul de cumpărături Grizly
Făinuri fără gluten, coacere sănătoasă sau clasică. Făină de migdale, de cocos, de ovăz, de hrișcă sau de sorg? Un urs ar fi confuz....
Mălaiul de cocos BIO este o alternativă sănătoasă și fără gluten la făina albă clasică. Magia în bucătărie și toți membrii familiei se vor linge pe degete. Bucurați-vă de ea și în calitate de bio.
Mălaiul de cocos BIO este o alternativă sănătoasă și fără gluten la făina albă clasică. Magia în bucătărie și toți membrii familiei se vor linge pe degete. Bucurați-vă de ea și în calitate de bio.
| Informații nutriționale per 100 g | |
|---|---|
| Valoarea energetică: | 1803 kJ / 436 kcal |
| Grăsimi: | 26,9 g |
| din care acizi grași saturate: | 25,2 g |
| Carbohidrați: | 16,3 g |
| din care zaharuri: | 15 g |
| Proteine: | 15,9 g |
| Sare: | 0,11 g |
Proprietăți și avantaje: Făina de cocos este o făină fin măcinată cu un gust ușor dulceag și miros de cocos. Este produsă din pulpa de cocos proaspătă, care se usucă mai întâi, apoi se presară la rece pentru a obține ulei de cocos și apoi este măcinată într-un pulbere care la prima vedere seamănă mult cu făina de grâu, dar este mai galbenă. Făina de cocos este natural fără gluten și poate înlocui 25 - 50 % din făina albă obișnuită. Conținutul ridicat de fibre și proteine face făina de cocos o alternativă excepțional de sănătoasă la făina de grâu obișnuită.
Alimentele ecologice trec întotdeauna printr-un sistem de control și certificare care garantează calitatea lor și le permite să poarte această denumire. Calitatea lor bio este apreciată în special de persoanele interesate de agricultura ecologică și de un sistem sustenabil de gestionare.
Utilizare: Dacă mănânci sănătos sau te pregătești să o faci, acest produs nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta! Poți face prăjituri, torturi, pâine, deserturi, brioșe și alte bunătăți de copt grozave și sănătoase din ea. Puteți folosi, de asemenea, făina de cocos în iaurturi, smoothie-uri sau cocktailuri pentru a crește aportul de fibre. În plus, creațiile tale vor fi parfumate cu cocos și le vor oferi un gust excepțional.
Calea cocosului de la palmier până în tortul tău:
| Informații nutriționale per 100 g | |
|---|---|
| Valoarea energetică: | 1803 kJ / 436 kcal |
| Grăsimi: | 26,9 g |
| din care acizi grași saturate: | 25,2 g |
| Carbohidrați: | 16,3 g |
| din care zaharuri: | 15 g |
| Proteine: | 15,9 g |
| Sare: | 0,11 g |
Făinuri fără gluten, coacere sănătoasă sau clasică. Făină de migdale, de cocos, de ovăz, de hrișcă sau de sorg? Un urs ar fi confuz....