Cum să alegi făina potrivită? Ghidul de cumpărături Grizly
Făinuri fără gluten, coacere sănătoasă sau clasică. Făină de migdale, de cocos, de ovăz, de hrișcă sau de sorg? Un urs ar fi confuz....
Kešu măcinată adaugă mâncărurilor tale un arome delicată de nucă și gust. Aceasta se poate adăuga în deserturi pentru a crește conținutul de grăsimi sănătoase.
Kešu măcinată adaugă mâncărurilor tale un arome delicată de nucă și gust. Aceasta se poate adăuga în deserturi pentru a crește conținutul de grăsimi sănătoase.
| Valori nutritive per 100 g | |
|---|---|
| Valoarea energetică: | 2 576 kJ / 615 kcal |
| Grăsimi: | 46,9 g |
| din care acizi grași saturati: | 9,1 g |
| Carbohidrați: | 32,6 g |
| din care zaharuri: | 5,2 g |
| Proteine: | 15,3 g |
| Sare: | <0,03 g |
Proprietăți și beneficii:Făina de caju este produsă prin măcinarea foarte fină a nucilor de caju. Caju sunt nuci uleiuri cu un gust dulce și delicat. Acestea sunt bogate în proteine și acizi grași nesaturați, dar mai ales grăsimi sănătoase, care ar trebui să reprezinte 2/3 din aportul total de grăsimi. De asemenea, sunt o sursă de multe vitamine și minerale, în special magneziu, care este cel mai abundent în regnul vegetal - 260 mg/100 de grame (doar semințele de floarea soarelui le depășesc).
Folosire: Este un ingredient favorit pentru coacerea fără gluten. Conferă preparatelor voastre un gust plăcut de nuci și un miros minunat. Este potrivită pentru coacerea prăjiturilor, blaturilor, biscuiților, dar și pentru îngroșarea sosurilor. De asemenea, puteți face acasă lapte delicios de caju.
Ideiși rețete interesante pentru coacere le puteți găsi în revista noastră.
| Valori nutritive per 100 g | |
|---|---|
| Valoarea energetică: | 2 576 kJ / 615 kcal |
| Grăsimi: | 46,9 g |
| din care acizi grași saturati: | 9,1 g |
| Carbohidrați: | 32,6 g |
| din care zaharuri: | 5,2 g |
| Proteine: | 15,3 g |
| Sare: | <0,03 g |
Făinuri fără gluten, coacere sănătoasă sau clasică. Făină de migdale, de cocos, de ovăz, de hrișcă sau de sorg? Un urs ar fi confuz....