Aceste mici minuni parcă sunt rupte dintr-o poveste. Delicate și crocante, se topesc pe limbă amintind de un peisaj magic, înzăpezit. Lăsați-vă imaginația să zburde și împreună cu copiii decorați braduleții cu zahăr colorat sau fulgi de cocos, care imită fulgii de zăpadă. Dacă aveți copii mai mari, puteți să-i lăsați să-i modeleze singuri. Cu un mic ajutor din partea voastră, vor reuși cu brio!
MOD DE PREPARARE:
- Preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius.
-
Bateți albușurile cu zahărul pe baie de abur pentru aproximativ 5 minute, până când zahărul se dizolvă și compoziția este caldă la atingere.
-
Transferați compoziția în mixer și bateți la viteză mare până obțineți o bezea fermă
- Adăugați amidonul, sucul de lămâie, colorantul alimentar verde (aproximativ 1 linguriță) și un praf de sare. Bateți din nou.
- Încorporați manual cocosul răzuit.
- Luați două lingurițe pline din bezeaua de cocos, adăugați puțin colorant alimentar roșu și amestecați pentru a obține o culoare maro.
- Folosiți un pos pentru patiserie pentru a forma braduleții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Spălați și uscați posul, apoi folosiți bezeaua maro pentru a forma rădăcinile bradului.
- Decorați braduleții după preferințe.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit la 110 grade Celsius timp de aproximativ o oră.
Poftă bună!