MOD DE PREPARARE:
- Începeți prin a combina ingredientele uscate: făina de migdale, făina de fistic și zahărul de cocos. Amestecați-le ușor cu o lingură, apoi adăugați laptele condensat de cocos și crema de fistic.
- Omogenizați compoziția, fie cu ajutorul unui robot de bucătărie, fie manual, folosind o lingură sau o spatulă, până când obțineți un amestec ușor lipicios.
- Formați bile de 15 g din amestec și puneți-le la frigider.
- Între timp, măcinați fructele liofilizate și topiți ciocolata albă.
- Scoateți bilele din frigider, tăvăliți-le în ciocolata albă topită și apoi presărați-le fie cu cocos ras, fie cu praf din fructe liofilizate.
SFAT GRIZLY 👉 Pe lângă bucățile tradiționale de fructe uscate prin congelare, oferim și fructe liofilizate sub formă de praf și bucăți mici. De exemplu, căpșunile, prunele sau coacăzele roșii se vor combina de minune cu gustul bilelor de fistic.
Vă dorim poftă bună!

