Tartalete proaspete cu căpșuni satisfac perfect cerința unui desert ușor (nu doar pentru vară). Pe farfurie arată minunat și au un gust și mai bun. Vă garantăm că vor dispărea rapid, cât ai zice ... căpșuni! Tartalete cu căpșuni sunt de asemenea făcute din făină de migdale fără gluten, astfel încât și cei care urmează o dietă fără gluten le pot savura.
MOD DE PREPARARE:
MOD DE PREPARARE:
- Într-un castron, amestecăm făina de migdale, oul și siropul de arțar până când obținem un aluat.
- Pregătim o formă de brioșe și o ungem cu ulei de cocos.
- Împărțim aluatul în forme și modelăm coșulețele.
- Punem tava în cuptor și coacem la 180 °C aproximativ 8 până la 10 minute.
- Între timp, pregătim crema. Amestecăm ricotta, brânza de vaci semidegresată, mascarpone și siropul de cicoare.
- Punem coșulețele coapte pe o farfurie și le umplem cu dulceață de căpșuni.
- Apoi decorăm cu cremă și căpșuni proaspete. Cei care preferă deserturile mai dulci pot adăuga și sirop de arțar.
SFAT GRIZLY 👉 Pentru o experiență maximă cu căpșuni, recomandăm să presărați deasupra tartaletelor felii de căpșuni liofilizate. Puteți opta direct pentru un pachet mare XXL. Dacă vă hotărâți să preparați tartalete cu căpșuni într-o perioadă în care nu găsiți căpșuni proaspete, încercați căpșunile liofilizate întregi.