MOD DE PREPARARE:
- Într-un castron, amestecăm făina de migdale, oul și siropul de arțar până când obținem un aluat.
- Pregătim o formă de brioșe și o ungem cu ulei de cocos.
- Împărțim aluatul în forme și modelăm coșulețele.
- Punem tava în cuptor și coacem la 180 °C aproximativ 8 până la 10 minute.
- Între timp, pregătim crema. Amestecăm ricotta, brânza de vaci semidegresată, mascarpone și siropul de cicoare.
- Punem coșulețele coapte pe o farfurie și le umplem cu dulceață de căpșuni.
- Apoi decorăm cu cremă și căpșuni proaspete. Cei care preferă deserturile mai dulci pot adăuga și sirop de arțar.

SFAT GRIZLY 👉 Pentru o experiență maximă cu căpșuni, recomandăm să presărați deasupra tartaletelor felii de căpșuni liofilizate. Puteți opta direct pentru un pachet mare XXL. Dacă vă hotărâți să preparați tartalete cu căpșuni într-o perioadă în care nu găsiți căpșuni proaspete, încercați căpșunile liofilizate întregi.

