Ambalaj
În stoc
Livrăm 19. 12.
Temporar indisponibil
Livrare de la 16,99 lei
Sarea himalayană este baza unei alimentații sănătoase, o puteți folosi pentru a condimenta orice mâncare. Cu toate acestea, nu recomandăm consumul a mai mult de 5g de sare pe zi.
Popis
GRIZLY Sare roz Himalayană fină 1000 g
Sarea de Himalaya, cunoscută în zona de origine ca aurul alb, conține 84 de componente și minerale naturale, esențiale pentru sănătate, inclusiv magneziu, potasiu, calciu, sodiu, fosfor și fier. Culoarea roz caracteristică este rezultatul unei cantități mici de oxid de fier (rugină). Zinc, seleniu, iod și cupru se găsesc în sare în cantități urme. În general, sarea de Himalaya este considerată o sare sănătoasă, deoarece nu conține niciun fel de chimicale sau aditivi și pentru că este o substanță care se găsește în mod natural. De obicei, această sare este vândută ca granulată grosieră, dar o puteți cumpăra și în formă fin măcinată sau în blocuri mari, care pot fi utilizate pentru a servi mâncarea în moduri unice. Indiferent de formă, beneficiile valoroase ale mineralelor sunt întotdeauna disponibile.
Situația consumului de sare în România: Consumul mediu zilnic este de 12 g. În produsele alimentare procesate se ascunde o cantitate mare de sare, pe care majoritatea oamenilor nu o recunosc. Statisticile arată că primim până la 80% din sare din aceste surse ascunse. Asadar, amintesc principalele: brânzeturi (în special cele procesate), produse afumate, alimente conservate, mâncăruri instant, potrivitoare și unele ape minerale. De asemenea, știm că numai aproximativ 10% provine din adăugarea de sare în timpul gătitului sau adăugare de sare la mâncare și 10% din sare este prezentă în mod natural în alimente.
Beneficiile Sarii Himalayene explicată pe puncte:
- ajută la aportul de apă și minerale pure, importante pentru organism
- creează un mediu alcalin în corp
- menține echilibrul dintre mediul acid și alcalin în corp
- stimulează procesele metabolice
- menține un raport constant al tuturor elementelor în corpul uman
- conține fier: important pentru formarea sângelui
- un echilibru între sodiu și potasiu: funcționarea corectă a sistemului nervos (transmiterea impulsurilor nervoase)
- Clasificare administrativă: Sare de Himalaya comestibilă, tip rocă
- Compoziție: Sare Himalayană 100%
- Condiții de depozitare: la temperaturi între 20-45 °C și umiditatea aerului între 54-87 %.
- Țara de origine: Pakistan
- Ambalaj: în vid
Ingrediente
Informații nutriționale per 100 g |
|
Valoare energetică: |
12 kJ/3 kcal |
Grăsimi: |
<0,4 g |
din care acizi grași saturați: |
0,3 g |
Carbohidrați: |
<0,1 g |
din care zaharuri: |
0,05 g |
Fibre: |
<0,5 g |
Proteine: |
0,94 g |
Sare**: |
94,1 g |
Calciu |
205 mg (25,6 %)*</ |