GRIZLY

Fulgi de ovăz fini cu muguri 1000 g

13,99 lei

13,99 lei / kg

În stoc

Livrăm 31. 1.

Temporar indisponibil

Livrare de la 16,99 lei

Este o sursă bogată de fibre, proteine, zinc și magneziu. Se potrivește perfect pentru a pregăti un mic dejun sau o gustare sănătoasă – pur și simplu amestecați-le cu iaurt, adăugați nuci, fructe uscate sau liofilizate și veți avea parte de o bunătate plină de vitamine și minerale!

Popis

GRIZLY Fulgi de ovăz fini cu muguri 1000 g

ovesne_vlocky_grizlyFulgii de ovăz merită cu siguranță să fie acasă în cămară. Ei sunt considerați o sursă bogată de fibre, proteine, zinc și magneziu. În mod concret, ovăzul conține fosfor, fier, vitamina B1 și, în special, carbohidrați care, datorită structurii boabelor, sunt ușor asimilabili și se absorb încet. Astfel, ovăzul se transformă într-o sursă de energie pentru câteva ore, făcându-l un ingredient ideal pentru prepararea unui mic dejun nutritiv. Cine nu ar vrea să aibă energie pentru întreaga dimineață încă de dimineață? În plus, fulgii de ovăz cu muguri, în comparație cu boabele neîncolțite, se remarcă printr-o digestibilitate mai bună și o valoare nutritivă crescută. În timpul germinării, conținutul de fibre crește și în fulgi. Mugurii înșiși conțin proteine, vitaminele E, B1, B2 și B6, acid folic sau minerale sub formă de magneziu. Cu siguranță veți fi încântați să aflați că fulgii noștri sunt măcinați foarte fin, ceea ce îi face să fie perfect potriviți pentru prepararea rapidă a terciului de ovăz.

De ce să alegi fulgii de ovăz fini GRIZLY cu muguri:

✅ sursă de fibre, proteine, zinc și magneziu
foarte fini – ideali pentru prepararea terciului de ovăz
mai ușor de digerat decât fulgii din boabe neîncolțite
rezervor de energie

Cum să mâncați corect fulgii de ovăz?

Probabil că suntem de acord că fulgii de ovăz sunt cel mai des folosiți pentru a pregăti terci de ovăz, când trebuie doar să-i fierbi în apă sau lapte. Cu toate acestea, în bucătărie au o utilizare mult mai largă. Se potrivesc de minune în combinație cu iaurt, fructe uscate sau liofilizate sau cu nuci. Le puteți presăra, de exemplu, cu stafide sau curmale, sau le puteți folosi la coacere și gătire. În afară de terciul clasic de ovăz, puteți să serviți dimineața, de exemplu, clătite delicioase din iaurt grecesc cu unt de arahide, pentru pregătirea cărora veți avea nevoie, de asemenea, de fulgi de ovăz. Rețeta o găsiți aici.
 



Ingrediente: Fulgi de ovăz integrali 100 %

Alergeni: Conține gluten. Poate conține urme de arahide, fructe cu coajă și susan.

Țara de origine: Republica Cehă

Depozitare: Depozitați într-un loc uscat, răcoros și întunecat.

Ingrediente

Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică: 1543 kJ / 367 kcal
Grăsimi: 8,4 g
din care acizi grași saturați: 1,3 g
Carbohidrați: 56 g
din care zaharuri: 1 g
Proteine: 12 g
Sare: 0,003 g