GRIZLY Fulgi de ovăz fini cu muguri 1000 g
Este o sursă bogată de fibre, proteine, zinc și magneziu. Se potrivește perfect pentru a pregăti un mic dejun sau o gustare sănătoasă – pur și simplu amestecați-le cu iaurt, adăugați nuci, fructe uscate sau liofilizate și veți avea parte de o bunătate plină de vitamine și minerale!
Fan courier | 18 Lei |
---|---|
GLS | 21 Lei |
Cargus | 16 Lei |
Sameday | 16 Lei |
Ramburs | 6 Lei |
pentru clienții fideli
GRIZLY Fulgi de ovăz fini cu muguri 1000 g
Fulgii de ovăz merită cu siguranță să fie acasă în cămară. Ei sunt considerați o sursă bogată de fibre, proteine, zinc și magneziu. În mod concret, ovăzul conține fosfor, fier, vitamina B1 și, în special, carbohidrați care, datorită structurii boabelor, sunt ușor asimilabili și se absorb încet. Astfel, ovăzul se transformă într-o sursă de energie pentru câteva ore, făcându-l un ingredient ideal pentru prepararea unui mic dejun nutritiv. Cine nu ar vrea să aibă energie pentru întreaga dimineață încă de dimineață? În plus, fulgii de ovăz cu muguri, în comparație cu boabele neîncolțite, se remarcă printr-o digestibilitate mai bună și o valoare nutritivă crescută. În timpul germinării, conținutul de fibre crește și în fulgi. Mugurii înșiși conțin proteine, vitaminele E, B1, B2 și B6, acid folic sau minerale sub formă de magneziu. Cu siguranță veți fi încântați să aflați că fulgii noștri sunt măcinați foarte fin, ceea ce îi face să fie perfect potriviți pentru prepararea rapidă a terciului de ovăz.
De ce să alegi fulgii de ovăz fini GRIZLY cu muguri:
✅ sursă de fibre, proteine, zinc și magneziu
✅ foarte fini – ideali pentru prepararea terciului de ovăz
✅ mai ușor de digerat decât fulgii din boabe neîncolțite
✅ rezervor de energie
Cum să mâncați corect fulgii de ovăz?
Probabil că suntem de acord că fulgii de ovăz sunt cel mai des folosiți pentru a pregăti terci de ovăz, când trebuie doar să-i fierbi în apă sau lapte. Cu toate acestea, în bucătărie au o utilizare mult mai largă. Se potrivesc de minune în combinație cu iaurt, fructe uscate sau liofilizate sau cu nuci. Le puteți presăra, de exemplu, cu stafide sau curmale, sau le puteți folosi la coacere și gătire. În afară de terciul clasic de ovăz, puteți să serviți dimineața, de exemplu, clătite delicioase din iaurt grecesc cu unt de arahide, pentru pregătirea cărora veți avea nevoie, de asemenea, de fulgi de ovăz. Rețeta o găsiți aici.
Ingrediente: Fulgi de ovăz integrali 100 %
Alergeni: Conține gluten. Poate conține urme de arahide, fructe cu coajă și susan.
Țara de origine: Republica Cehă
Depozitare: Depozitați într-un loc uscat, răcoros și întunecat.
Valori nutriționale per 100 g | |
---|---|
Valoare energetică: | 1543 kJ / 367 kcal |
Grăsimi: | 8,4 g |
din care acizi grași saturați: | 1,3 g |
Carbohidrați: | 56 g |
din care zaharuri: | 1 g |
Proteine: | 12 g |
Sare: | 0,003 g |
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
Acordăm o mare atenție pentru a ne asigura că informațiile despre produse sunt corecte și actualizate. Însă, normele și reglementările privind producția de alimente sunt actualizate în mod constant și pot apărea modificări în ceea ce privește compoziția, conținutul de nutrienți, conținutul de alergeni sau informațiile dietetice furnizate. Vă recomandăm să citiți eticheta înainte de a utiliza produsul.
Nu au fost adăugate recenzii pentru acest produs