Zaharuri și îndulcitori: Marele ghid despre și cu ce să îndulcim
Să te descurci în lumea zaharurilor și îndulcitorilor poate fi o provocare. Te sfătuim ce se potrivește la copt, ce are cel mai mic ...
Siropul de orez se remarcă prin gustul său neutru și este potrivit atât pentru bucătăria caldă, cât și pentru cea rece. Nu conține gluten sau lactoză, dar este o sursă bogată de carbohidrați.
Siropul de orez se remarcă prin gustul său neutru și este potrivit atât pentru bucătăria caldă, cât și pentru cea rece. Nu conține gluten sau lactoză, dar este o sursă bogată de carbohidrați.
| Informații nutriționale la 100 g | |
|---|---|
| Valoare energetică: | 1 370 kJ / 323 kcal |
| Grăsimi: | 0,5 g |
| din care acizi grași saturați: | 0 g |
| Carbohidrați: | 78,5 g |
| din care zaharuri: | 59,3 g |
| Proteine: | 0,9 g |
| Sare: | 0,36 g |
Acesta este un îndulcitor natural obținut din orez, pe care îl puteți utiliza în bucătăria dvs. ca o alternativă mai sănătoasă la îndulcitorii obișnuiți, cum ar fi zahărul alb. Siropul de orez se caracterizează printr-un conținut scăzut de grăsimi, fiind astfel potrivit și pentru cei care urmează o dietă de slăbire. Deoarece nu conține gluten sau lactoză, este ideal pentru îndulcirea preparatelor pentru persoanele care suferă de celiacie sau alergii sau intoleranțe la lapte și produsele lactate. Siropul de orez este, de asemenea, o sursă importantă de energie, deoarece este bogat în carbohidrați.
✅ alternativă mai sănătoasă la îndulcitorii obișnuiți
✅ se remarcă prin conținut scăzut de grăsimi
✅ nu conține gluten sau lactoză
Siropul de orez este ideal pentru gătit și copt. Poate fi folosit și pentru îndulcirea ușoară a terciului sau a iaurtului alb. Datorită dulceții sale mai reduse, nu este ideal pentru aromatizarea cafelei sau ceaiului, spre deosebire de siropurile de agave sau cicoare.
Știați că...
... produsele bio trec întotdeauna printr-un sistem de control și certificare, care asigură calitatea lor și le permite să poarte această etichetă? Calitatea lor bio este apreciată în special de persoanele interesate de agricultura ecologică și de un sistem de gestionare durabilă.
Clasificare administrativă: Îndulcitor
Compoziție: Sirop de orez* 100 %
*CZ-BIO-003 produs din agricultură ecologică
Depozitare: Depozitați într-un loc întunecos, răcoros și uscat.
Ambalaj: Recipient de plastic
| Informații nutriționale la 100 g | |
|---|---|
| Valoare energetică: | 1 370 kJ / 323 kcal |
| Grăsimi: | 0,5 g |
| din care acizi grași saturați: | 0 g |
| Carbohidrați: | 78,5 g |
| din care zaharuri: | 59,3 g |
| Proteine: | 0,9 g |
| Sare: | 0,36 g |
Să te descurci în lumea zaharurilor și îndulcitorilor poate fi o provocare. Te sfătuim ce se potrivește la copt, ce are cel mai mic ...