În stoc
Livrăm 21. 1.
Temporar indisponibil
Livrare de la 16,99 lei
Este vorba despre o pâine făcută din grâu integral măcinat fin, care are un gust subtil de nucă și este potrivită ca garnitură sau ca bază pentru salată.
Popis
Bulgur integral (boabe mari) GRIZLY 1000 g
Caracteristici și beneficii: Bulgurul este o varietate de grâu integral măcinat grosier, de culoare galben închis, cu un gust fin. Acesta conține o serie de nutrienți esențiali (mangan, magneziu, fier și vitamine B). În plus, este bogat în proteine de calitate, antioxidanți și fibre, care ajută la funcționarea corectă a intestinelor și asigură senzația de sațietate. Comparativ cu grâul obișnuit, bulgurul are un indice glicemic scăzut, ceea ce îl face adecvat pentru dietă.
Utilizare: Bulgurul este cunoscut mai ales ca ingredient al bucătăriei orientale. Cu toate acestea, a câștigat popularitate și în țara noastră. Se folosește ca garnitură pentru carne și ca element principal al mesei. În combinație cu legumele, arată foarte bine pe farfurie și are un gust excelent. Îl recomandăm în supe, umpluturi sau chifteluțe. Se potrivește foarte bine și cu leguminoasele, formând un mix foarte nutritiv.
Mod de preparare: Bulgurul se fierbe similar cu orezul, adică aproximativ 15 minute. Depinde de voi dacă obișnuiți să-l turnați doar cu dublul de apă sau supă sau să-l prăjiți în prealabil în unt, ulei sau ceapă.
Rețete interesante și idei pentru preparate delicioase din cereale pot fi găsite și în revista noastră.
- Codificare administrativă: Cereale și produse din cereale.
- Ingrediente: 100% grâu integral.
- Țara de origine: Cipru, Republica Cehă.
- Păstrare: Depozitați într-un loc întunecat, rece și uscat.
- Ambalare: Împachetare reînchidere cu PP sau ambalare în vid într-un pachet PP (în timpul transportului, poate exista dezambalare, fără a afecta calitatea).
Ingrediente
Valori nutritive per 100 g | |
---|---|
Valoarea energetică: | 1 593 kJ / 377 kcal |
Grăsimi: | 1,9 g |
din care grăsimi saturate: | 0,4 g |
Carbohidrați: | 73,1 g |
din care zaharuri: | 0,4 g |
Proteine: | 11,8 g |
Sare: | 0,01 g |